News Flash:

Pui cu sampanie

13 Noiembrie 2000
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente pentru 6 persoane: 1 pui de circa 1,5 kg, 1/2 sticla cu sampanie, 2 linguri ulei, 200 g ciuperci, sare, piper. Pentru sos: 6 morcovi, 2 cepe, 1 bucata praz, 1 lingura faina, 200 ml smantana, 2 cuisoare, 1 legatura frunze de patrunjel, sare, piper. Spalati puiul si transati-l. Scurgeti ciupercile de zeama din conserva, dupa care inabusiti-le putin in doua linguri de ulei incins. Adaugati bucatile de carne. Presarati sare si piper, apoi prajiti carnea la foc potrivit. Cand s-a rumenit, scoateti-o si rumeniti ciupercile in grasimea ramasa. Scoateti-le din tigaie cu ajutorul unei spumiere. Adaugati sampania in sosul ramas in tigaie si lasati sa fiarba pana scade la jumatate. Spalati bine morcovii, ceapa si prazul si puneti-le intr-un vas cu apa, impreua cu patrunjelul taiat marunt, cuisoarele si putin piper. Fierbeti totul 30 de minute, apoi scurgeti legumele si dati-le prin mixer. Puneti din nou vasul pe foc cu sosul de sampanie, adaugati legumele trecute prin sita, presarati o lingura de faina, turnati smantana si amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati friptura de pui si ciupercile si lasati sa mai dea cateva clocote.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3282 (s) | 22 queries | Mysql time :0.219949 (s)