Retete cu carne

Pui la cuptor cu sote de ardei

Publicat: 16 sept. 2019

Pulpe rumenite si apetisante, ardei grasi carnosi si dulci. Pranzul perfect intr-o farfurie!

Ingrediente:

  • 4 pulpe cu os
  • 4 ardei grasi galbeni
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • sare, piper
  • patrunjel, pentru decor

Mod de preparare:

Asezi carnea de pui intr-un vas uns cu ulei, condimentezi cu sare si piper, torni putina apa si bulionul. Dai la cuptor, la foc mediu, pana scade apa si se rumenesc pulpele.  
In doua linguri de ulei incins, calesti ceapa taiata julien, pana devine sticloasa, apoi adaugi ardeii curatati, spalati si taiati fasii. Lasi pe foc pana se inmoaie ardeii si asezonezi cu sare si piper, dupa gust. Mai tii vasul pe foc 5 minute, sa se combine aromele. Servesti pulpele cu garnitura de ardei si decorezi cu patrunjel proaspat.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit