News Flash:

Pulpa de porc cu legume

12 Octombrie 2009
5402 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe de porc,
2 morcovi,
6 cartofi,
2 cepe,
2 ardei,
orice legume dorite, fasole, dovlecei

Mod de preparare:
Se curata si spala legumele, apoi se taie in cubulete maricele. Pulpele de porc (care pot fi inlocuite cu orice carne de porc sau vita cu os) se condimenteaza cu knorr, boia, piper, sare, foi de dafin, ulei si un pahar de bere. Se asaza toate intr-o tava sau un vas de yena, se pune un pahar de supa sau apa si se acopera cu capac sau folie de aluminiu. Se tine la cuptor 30-40 de min depinde de cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018136 (s)