Fripturi

Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor

Publicat: 19 dec. 2012

Ingrediente:

8 pulpe superioare de pui
750 g cartofi taiati cubulete
1 ceapa taiata in sferturi
2 lingurite boia de ardei dulce
1 ardei rosu taiat fasii
3 catei de usturoi zdrobiti
40 ml ulei de masline
400 g rosii in bulion
1 lingura oregano tocat
12 masline negre
1 ardei galben taiat fasii
100 g branza feta pisata

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Fierbem cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita timp de 5 minute si apoi ii lasam sa se raceasca. Asezam puiul intr-o tava si presaram boia pe deasupra. Adaugam ceapa, ardeiul, usturoiul si cartofii. Stropim cu ulei si presaram oregano si sare pe deasupra. Bagam tava la cuptor timp de 30 de minute. Adaugam dupa acest timp si rosiile si masline si mai bagam la cuptor timp de 15 minute. Se serveste cu branza feta.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu