Magazin

Pun PARIU ca nici tu nu stiai de ce unele perechi de incaltaminte au o gaura in plus

Publicat: 23 apr. 2016
1

Unul dintre lucrurile care m-au framantat inca din copilarie a fost ceva care pentru multi pare banal dar caruia eu nu i-am gasit nici o explicatie toata viata mea. Acesta era de fapt gaura in plus de la perechile de incaltaminte prin care niciodata nu era trecut siretul. Dupa ce veti vedea imaginile acestui videoclip veti intelege care este scopul ei si o veti utiliza asa cum se cuvine de acum inainte.

Acea gaura trebuie sa recunosc ramanea mereu nefolosita dar ma enerva a culme, la inceput credeam ca este pentru aerisire dar sa fim seriosi nu isi avea rostul in acea zona, apoi am crezut ca asa trebuie sa fie si nu mi-am mai batut capul pana cand am descoperit acest videoclip pe care il impart cu bucurie cu dumneavoastra pentru ca simt ca am castigat un razboi cu mine insumi. Asadar distribuiti mai departe imaginile pentru ca si prietenii dumneavoastra sa se bucure de elucidarea acestui mister.

Dupa cum ne arata autorul clipului acele gauri sunt special create mai ales la incaltamintea sport pentru a o fixa cat mai strans de picior si a nu avea probleme in timpul alergarii. Stiti de altfel cat de sacaitor este atunci cand simti ca parca iti ies picioarele din adidasi in timp ce faci sport, dar de acum inainte nu veti mai avea aceasta problema.

Daca urmati sfaturile din videoclip si faceti mai intai cele doua funde cu ajutorul sireturilor trecute prin cele doua gauri de dimensiuni mici din partea superioara a incaltamintei veti putea fixa si dumneavoastra strans pe picior si veti remarca faptul ca acest tip de a lega sireturile nu se slabeste niciodata.

Comentarii
Adauga un comentariu