Economic Local

Puncte de colectare selectiva a deseurilor deschise in Tatarasi si Galata

Publicat: 29 iul. 2018
1

Salubris SA, firma din subordinea municipalitatii iesene care se ocupa de curatenia orasului, a amenajat doua puncte de colectare selectiva a deseurilor în Tatarasi, lânga Ateneu, si în Galata, lânga pasajul sub calea ferata.

Citeste si: Imagini BOMBA! Cat trebuie sa mai platim incompetenta sefilor Salubris? Un cartier din Iasi, invadat de gunoaie, porci si sobolani – GALERIE FOTO, VIDEO

Punctele gospodaresti sunt securizate, neputând fi deschise decât de angajatii companiei de salubritate, si au recipiente pentru colectarea selectiva a deseurilor menajere, plasticului, metalului, sticlei, hârtiei si cartonului.

Citeste si: BOMBA in cazul angajatului mort de caldura de la Salubris! Rezultatele anchetei arunca in aer intreaga firma

"Intentia conducerii Salubris SA este de a încuraja colectarea selectiva a deseurilor si de a obisnui iesenii cu acest tip de comportament civic. În functie de succesul acestor puncte, Salubris SA va amenaja astfel de facilitati si în alte cartiere ale orasului", au explicat reprezentantii Salubris SA.

Comentarii
  • Sunt o necesitate…nu cred ca e corect modul de a privi lucrurile: ” daca vor avea succes, se vor implementa si in alte locatii”

Adauga un comentariu