National

Pungi cu sigla PDL si tone de alimente la Targoviste

Publicat: 24 mai 2012
1

Cateva tone de alimente fara acte de provenienta au fost descoperite intr-un depozit din Targoviste, de catre politisti si inspectori ai Garzii de Mediu Dambovita, alaturi de sute de pungi cu inscriptia PDL.

Politistii au fost sesizati la numarul de urgenta 112 ca mai multi oameni au fortat usa unei incaperi de la parterul unui bloc din Targoviste, dupa care au incarcat bunuri intr-o masina, informeaza Mediafax.

Alegeri Locale 2012

Dupa cercetarile efectuate de oamenii legii, s-a stabilit ca nu era vorba despre un furt, ci se transferau si se transportau marfuri.

Astfel, purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu, a precizat ca nu au fost prezentate documente legale de provenienta pentru acele bunuri, printre care s-au gasit si 300 de pungi cu inscriptia PDL.

Ca urmare a acestei descoperiri, comisarii Garzii Financiare Dambovita au pus sechestru pe marfa si au inceput o ancheta.

Alegeri Targoviste 2012

Vicepresedintele PDL Dambovita, Marin Antonescu, a declarat insa ca nu cunoaste care este situatia si ca urmeaza sa anunte mai multe in cadrul unei conferinte de presa.

Printre alimentele gasite in depozit se numara pachete de faina, zahar si malai, precum si pui congelati si ulei, alimente care, potrivit liderilor USL Dambovita, ar fi urmat sa fie impartite de PDL in campania electorala dinaintea alegerilor locale.

Adauga un comentariu