Sport

Puscas, ratare uriasa in ultimul meci pentru Reading! A fost scos de pe teren

Publicat: 06 oct. 2019
Editia PDF
15 Oct. 2019

George Puscas (23 de ani) a ratat o ocazie uriasa în înfrângerea suferita sâmbata de echipa sa, Reading, în fata celor de la Bristol City, 1-0. Atacantul român a ratat din doar câtiva metri, cu toata poarta în fata. La doar câteva minute dupa ocazie, Jose Gomes, tehnicianul lui Reading, l-a scos de pe teren, dupa doar o ora de joc. Portughezul a vorbit la finalul meciului despre perioada slaba a atacantului român.

"Golurile sunt hrana unui atacant, asa ca atunci când nu înscriu, ei încep sa arate vulnerabilitate si sa îsi piarda echilibrul emotional. Poate asta este problema lui. Trebuie sa înscrie din nou ca sa îsi recapete încrederea. Exista un singur mod prin care îl putem ajuta sa înscrie, iar acela este sa îl lasam sa joace. Atunci, poate asta îi va creste încrederea", a declarat Gomes.

Atacantul român a fost tinta tuturor dupa înfrângerea de sâmbata, 1-0 pe terenul celor de la Bristol City. Puscas a ratat o ocazie uriasa în repriza a doua, cu poarta goala, iar apoi a fost înlocuit de catre Jose Gomes, dupa doar câteva minute. Acesta a fost huiduit de fani în momentul schimbarii.

Cei de la Get Reading, care noteaza jucatorii dupa fiecare meci al "Roialilor", i-au acordat din nou nota 4, aceasta fiind si cea mai mica dintre toate cele primite de jucatorii lui Reading. Atacantul român în vârsta de 23 de ani a fost din nou titular pentru Reading, însa n-a reusit sa marcheze în cele 62 de minute petrecute pe teren.
Puscas n-a mai înscris din 18 august, atunci când a reusit o "dubla" în victoria cu 3-0 contra lui Cardiff. Au fost singurele goluri din campionat ale lui George Puscas, dupa reusita din Cupa Ligii, contra lui Wycombe.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit