Actualitate

Putini sunt cei care stiu ce inseamna cu adevarat! Daca ai si tu gropitele lombare trebuie sa stii aceste lucruri

Publicat: 28 iun. 2016

Corpul uman prezinta o multime de anomalii care ne fac speciali si care ne diferentiaza de cei din jurul nostru. Exista lucruri pe care le mostenim de la parinti, de exemplu culoarea parului, inaltimea, sau marimea de la picior, dar sunt si elemente pe care le avem doar noi.

De cele mai multe ori aceste reflecta starea de sanatate a trupului sau abilitati despre care nu am stiut ca le avem. Ce stii despre gropitele lui Venus de pe spate? Un lucru este sigur: nu toata lumea le are.

Gropitele lui Venus se mostenesc si sunt considerate un semn al frumusetii. Se numesc popular "gropitele lui Venus", dar stiintific "fossae lumbales laterales (fose lombare laterale). Sunt "create" de un ligament care conecteaza osul iliac de osul sacru, iar vizibilitatea lor este data de articulatiile care fac aceasta legatura, dar si de mostenirea genetica si de greutatea corporala.

Aceste doua fose sunt prezente in cazul tuturor oamenilor, dar depinde cat de pronuntate sunt la fiecare om in parte.

Care este semnificatia lor?

Inca din antichitate sunt considerate o marca a frumusetii, iar in zilele noastre despre femeile la care sunt vizibile se spune ca sunt in forma si au foarte multa energie. In ochii barbatilor, vederea lor se pare ca reprezinta o forma de a scapa de stres, avand o puternica latura sexuala.

Cum poti sa obtii aceste gropite?

Exista exercitii care solicita muschii zonei lombare si acre te ajuta sa le ai cat mai vizibile. Cei care isi doresc gropitele lombare trebuie deasemenea sa isi mentina un anumit procent de grasime corporala: intre 6 si 12% in cazul barbatilor si intre 13 si 20% in cazul femeilor.loading...

Adauga un comentariu