Sport

Qatar și Rusia resping acuzațiile legate de CM 2018 și 2022

Publicat: 09 apr. 2020

Oficialii Qatarului „neagă vehement” acuzațiile, în timp ce Rusia „respinge categoric” că au existat mite pentru desfășurarea competițiilor sportive.

Oficialii Qatarului „neagă vehement” acuzațiile, în timp ce Rusia „respinge categoric” că au existat mite pentru desfășurarea competițiilor sportive, transmite CNN.

„În ciuda anilor de informații false, dovezile nu au existat vreodată pentru a demonstra că Qatarul a câștigat drepturile de a găzdui Cupa Mondială FIFA 2022 în mod imoral sau prin orice metode care contravin regulilor de licitare stricte ale FIFA”, a transmis Comisia Supremă pentru Livrare și Moștenire (CS), care supraveghează planificarea CM 2022.

„CS menține faptul că a aderat strict la toate regulile și reglementările ale procesului de licitare FIFA CM 2018/2022 și orice acuzație contrară nu are bază și va fi contestată serios”, a mai transmis Comisia.

„Am citit articolele și nu putem înțelege despre ce este vorba”, a spus purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitry Peskov, pentru agenția de presă TASS.

„Rusia a primit dreptul de a găzdui campionatul într-o bază complet legală și nu are nimic de-a face cu mita, pe care o respinge categoric”.

Adauga un comentariu