Aperitive

Quesadillas cu piept de pui

Publicat: 27 apr. 2015
2

Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
2 linguri mix fajita
3 buc. piept de pui, fara piele si oase
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
230 gr branza cheddar
putin sos salsa
smantana dupa preferinte
8 foi tortilla
2 cepe

Mod de preparare:

Taie ceapa in fasii. Procedeaza la fel si cu ardeii. Curata si spala carnea, apoi tai-o si pe ea in fasii. Pune carnea intr-un vas, adauga o lingura de fajita si amesteca. Dupa aceea frige 5-10 minute carnea intr-o lingura de ulei incins. Cand isi schimba culoarea, transfera carnea pe niste prosoape absorbante de bucatarie.
Pune si cealalta lingura de ulei si caleste usor ceapa. Adauga apoi ardeiul gras si restul de fajita. Dupa cateva minute pune carnea, ceapa si potriveste de sare.
Pune o foaie de tortilla pe o farfurie, apoi putin din mixul cu carne, un sfert din branza, alta foaie de tortilla si tot asa pana la final. Serveste cu salsa si smantana.





Adauga un comentariu