Stiri

Quickmobile intra pe piata de laptop-uri

Publicat: 09 iun. 2011

Am asteptat foarte mult acest moment si acum QuickMobile ne face foarte placuta surpriza de a iesi pe piata cu o gama foarte larga de laptop-uri si netbook-uri la preturi irezistibile.

Cu o oferta impresionanta, garantand cele mai mici preturi din Romania, QuickMobile se lanseaza si pe aceasta piata in forta. Preturile prezentate in magazinul online includ TVA si, pe langa asta, toata gama beneficiaza de 2 ani garantie. Ce face aceasta oferta si mai buna este faptul ca, intelegand problema piratarii sistemelor de operare din cauza preturilor ridicate ale licentelor de Windows, QuickMobile vine in ajutorul clientilor sai si le ofera gratuit licenta de Windows7 pentru toate produsele achizitionate de la noi, Apple venind cu propriul sistem de operare.

Nimic nu se pierde, totul se transforma. Toate serviciile existente pana in acest moment se aplica si pentru noile produse. Va reamintim, este vorba despre serviciul de TAX FREE, banii inapoi in 10 zile, QuickService si toate celelalte.

Toata lumea le intelege necesitatea si toata lumea isi doreste unul, iar acest lucru nu ar trebui sa ramana la stadiul de vis. Necesitatea este universala, deci si preturile ar trebui sa fie unele cel putin accesibile pentru marea masa a populatiei. Acesta este principiul care a stat la baza crearii acestei oferte.

QuickMobile este o companie care s-a facut cunoscuta prin comercializarea de telefoane mobile si accesorii pentru acestea, largindu-si incetul cu incetul gama de produse. Prin seriozitate si dedicare fata de clienti a reusit azi sa creeze o oferta care sa vina in intampinarea nevoilor populatiei atat in ceea ce priveste calitatea cat si pretul.

 loading...

Adauga un comentariu