National

Quintus, despre posibilitatea intrarea lui Traian Basescu in PNL: „un mare accident politic”

Publicat: 18 dec. 2014

Liderul liberal Mircea Ionescu Quintus a declarat ca a contat destul de mult sustinerea lui Klaus Iohannis pentru alegerea Alinei Gorghiu la sefia PNL. Quintus s-a referit si la Traian Basescu, despre care a afirmat ca e imposibil sa ajunga in PNL.

Quintus a mai afirmat ca a contat si sustinerea sa pentru Alina Gorghiu, nu doar cea a presedintelui ales.

Citeste si Traian Basescu in PNL? Un vicepresedinte liberal rupe tacerea

„Nu pot sa spun ca sustinerea presedintelui ales nu a avut o influenta, dar nu doar influenta lui a contat. Lasand modestia la o parte, pot spune ca si sustinerea mea a contat, asa cum mi-a reprosat Ludovic Orban ca am facut. Opinia mea e ca Atanasiu s-a retras pentru ca era de parere ca nu are sanse. Eu sunt foarte multumit de alegerea Alinei Gorghiu”, a spus liberalul, in direct la Romania TV.

Citeste si Crin Antonescu, prima reactie dupa alegerea Alinei Gorghiu la sefia PNL

Mircea Ionescu Quintus s-a referit si la Traian Basescu, despre care a spus ca nu crede ca e posibil sa ajunga in cadrul Partidului National Liberal.

„Intrarea lui Traian Basescu in PNL ar fi „un mare accident politic„. Dar este absolut improbabil. E ca si cum am fi permanent ingrijorati ca vine marele cutremur. Eu am unificat Partidul National Liberal cand nimeni nu credea ca e posibil, am facut-o cu asentimentul conducerii. Dar ideea ca domnul Basescu sa ajunga in PNL eu nu o vad posibila”, a incheiat seniorul liberal.loading...

Adauga un comentariu