News Flash:

Război încheiat partial la Apa Serv Bicaz

21 Iunie 2010
696 Vizualizari | 0 Comentarii
Conflictul dintre o parte a salariatilor si Silviu Dan Pelin, seful Sectorului Apa Serv Bicaz, izbucnit în urmă cu ceva timp, s-a dovedit a fi, în cea mai mare parte, un „foc de paie“. Majoritatea acuzelor cuprinse în jalba adresată conducerii administrative din Piatra Neamt n-au avut acoperire în fapte. Asa se arată în Dispozitia Nr. 42 din 09.06.2010 emisă de directorul general Apa Serv, inginerul Neculai Ivanov, care pe baza constatărilor echipei de control a unitătii, îl disculpă pe seful de Sector de majoritatea acuzelor, ca fiind nefondate, dispunînd, totusi, pentru comportament neadecvat cu subordonatii, o reducere a salariului de bază cu 10% pe o lună de zile. „Analizînd memoriul (...) prin care salariatul Ionascu Adrian sesizează mai multe abateri săvîrsite de Pelin Silviu Dan, printre care si faptul că se comportă foarte urît cu subordonatii (...) în temeiul prevederilor Actului constitutiv al companiei, ale Legii 31/1990 republicată, dispun: Art. 1. Se sanctionează disciplinar dl. Pelin Silviu Dan cu reducerea salariului de bază cu 10% pe o lună“, se spune în documentul semnat de seful Apa Serv. Cu privire la cele cuprinse în acest document, inginerul Pelin s-a arătat multumit de modul în care s-a făcut ancheta si bucuros de concluziile acesteia. „Am spus încă de la început că acuzatiile nu stau în picioare si că le voi demonta una cîte una pe bază de documente, ceea ce s-a si întîmplat. Singurul lucru pe care nu l-am putut dovedi, el avînd un caracter evaziv si superficial, a fost chestia cu injuriile aduse subordonatilor si asta pentru că vorbele nu se pun la dosar“, a afirmat inginerul Pelin.
Trebuie să reamintim faptul că urmare a jalbei, seful Sectorului Bicaz al Apa Serv a fost suspendat temporar din functie, măsura nefiind ridicată încă, deoarece inginerul Pelin asteaptă finalizarea unei alte anchete desfăsurate de politie ca urmare a aceleasi jalbe adresate de acelasi salariat Politiei Bicaz.
Monitorul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3833 (s) | 22 queries | Mysql time :0.272522 (s)