Fotbal intern

Rachita a renuntat la trei jucatori

Publicat: 17 ian. 2012

Trei dintre jucătorii aflaţi în pregătiri la Predeal cu echipa de fotbal Petrolul Ploieşti au părăsit cantonamentul prahovenilor, anunţă site-ul oficial al clubului.

Muntenegreanul Nenad Djurovic şi sarbul Aleksandar Petrovic, ambii fundaşi, îşi vor rezilia contractele cu Petrolul. Primul a fost înştiinţat de către managerul general Valeriu Răchită, la finalul săptămanii trecute, că nu se mai contează pe serviciile sale, în vreme ce Petrovic a solicitat încheierea contractului, invocand anumite probleme de ordin personal.

”Petrovic şi-a manifestat dorinţa de a-şi încheia angajamentul cu FC Petrolul, spunand că soţia sa se confruntă cu probleme serioase de sănătate şi îşi doreşte să fie acasă, langă ea. A motivat că, în această situaţie, nu se mai poate concentra la fotbal. A fost decizia lui şi, în consecinţă, îşi va rezilia angajamentul cu echipa noastră”, a afirmat Răchită.

S-a renunţat şi la unul dintre cei patru jucători sud-coreeni aflaţi în probe, Lee Dong-Geun acuzand probleme medicale.

Marţi, de la ora 11,00, FC Petrolul va susţine primul său meci de verificare al anului, cu CSM Campina, pe terenul ‘Poiana’ din Campina.loading...

Adauga un comentariu