Local

Racket moldovean urmarit international, prins la vama Albita

Publicat: 24 aug. 2016
1

Oamenii legii au depistat un barbat din Republica Moldova urmarit international, pe numele caruia era emis un mandat european de arestare pentru savarsirea unor infractiuni contra ordinii si sigurantei publice. In data de 23 august, in jurul orei 2:30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare intrarii in Romania, Andrei I., in varsta de 46 de ani, cetatean din Republica Moldova, pasager intr-un autoturism ce avea ca destinatie municipiul Bucuresti.

Cu ocazia verificarilor efectuate in bazele de date, politistii de frontiera au constatat ca barbatul era urmarit international, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, de catre autoritatile din Germania, pentru savarsirea unor infractiuni contra ordinii si sigurantei publice.

„Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al IPJ Vaslui, in vederea luarii masurilor legale ce se impun”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Adauga un comentariu