Frumusete

Radiofrecventa, mai ceruta decat lipoaspiratia

Publicat: 16 dec. 2010

Tratamentul prin radiofrecventa este un procedeu preferat de paciente in combaterea celulitei, cicatricilor post-acneice sau reziduurilor post liposuctie. Si asta pentru ca este lipsit de riscuri, sustin specialistii. 

Tratamentul este realizat cu aparatul Alma Accent si este recomandat persoanelor care au nascut recent, dar si femeilor care au pielea lasata in urma unei cure de slabire sau pentru refacerea conturului cutanat dupa diverse operatii sau lipoaspiratie. Potrivit medicului Mihaela Leventer, femeile care au nascut recent prefera aceasta procedura datorita faptului ca este noninvaziva. Pacientele simt doar o temperatura ridicata la nivelul pielii, caldura topind celulita. In acelasi timp, undele stimuleaza producerea de colagen, oferind un grad ridicat de tonifiere inca de la prima sedinta.

Cum functioneaza dispozitivul?

Tratamentul are la baza lipoliza si drenajul limfatic concomitent. Practic, aparatul are doua sisteme de lucru, unipolar si bipolar care, in functie de capul de lucru folosit, incalzeste mai profund sau mai superficial dermul si tesutul subcutanat adipos. Unda de radiofrecventa emisa unipolar patrunde la 20 milimetri adancime sub piele, produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi elastice. Unda bipolara patrunde superficial, la numai 2-6 milimetri, ducand la reducerea ridarii cutanate si imbunatatirea texturii cutanate.

Interventiile de radiofrecventa nu necesita anestezie sau perioada recuperatorie, iar sedintele sunt de scurta durata. Practic, terapia necesita sase sedinte efectuate la fiecare 10 zile. Pentru mentinerea rezultatelor, tratamentul se poate repeta o data pe an, sustin specialistii.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit