Fotbal intern

Radoi, pus la zid de Mircea Sandu

Publicat: 23 mart. 2011
8

Presedintele FRF, Mircea Sandu, l-a pus la zid pe fostul fotbalist al echipei nationale, Mirel Radoi, care a anuntat ca nu mai vine la lot atata timp cat Ionut Lupescu va fi in staff-ul federal. „N-o sa mai vina niciodata la echipa nationala! Si asta fiindca Ionut Lupescu nu va pleca de la federatie. Sa nu uite ca si Lupescu a fost un mijlocas mare. „In ce tara ati mai vazut ca un jucator sa puna astfel de conditii?”, a spus Mircea Sandu.

Mirel Radoi a anuntat astazi ca nu va mai veni la echipa nationala din cauza lui Lupescu: „Fiecare are principiile lui. Daca facea antrenorul sau presedintele federatiei acele declaratii despre mine, era OK, dar nu Lupescu. Cat timp el va fi la nationala, eu nu mai vin la lot”, a spus Radoi.

„Eu ii doresc multa sanatate si sa aiba o cariera cat mai buna, cu bani cat mai multi in Arabia Saudita si sa respecte lumea, sa nu jigneasca lumea, pentru ca, daca aici, in Romania mai poate fi iertat, acolo, in tarile alea e mai greu. Vin si eu tot din iarba, asta nu inseamna ca nu pot sa-mi spun parerea despre un jucator”, a replicat Lupescu.

Adauga un comentariu