Magazin

Radu Banciu: Cat de proasta poate sa fie Ramona Badescu

Publicat: 05 dec. 2012
1

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, difuzata de B1 TV, cat de penibila este actrita Ramona Badescu, care a declarat recent pentru un tabloid ca a tinut cu dintii de fecioria ei si si-a pierdut virginitatea la 22 de ani.

„Cat de proasta poti sa fii sa anunti la ziar cand ti-ai pierdut virginitatea? Ce femeie poti sa fii, ce avantaj ai sa explici la ziar cum ai fost dezvirginata? E ceva infiorator! Macar la detaliile astea sa nu umblati”, spune Radu Banciu.

Ramona Badescu povesteste ca primul ei iubit a fost un macelar italian, cu care a avut o relatie de cateva luni. Vedeta adauga ca nici nu stie cum romanii la pat, pentru ca a avut numai iubiti italieni.

„In fata unei toante ca asta, poti sa-i dai cu papucul in cap, in cazul unui macelar, cu toporul. Inteleg, daca era o deraiata psihic pe care o plateau televiziunile sa declare asta, da, dar in cazul ei e infiorator! Eu as da-o afara din casa daca as fi prietenul ei, partenerul ei de afaceri, consilieru, primarul Romei”, comenteaza jurnalistul.

Mai mult, Banciu zice ca nu exista nicio sansa sa termini Facultatea de Litere la Craiova si sa absolvi virgina, cum este cazul Ramonei Badescu.

„A declarat toate aceste lucruri intr-o emisiune televizata. Ramona, eu zic sa faci si dovada, in direct, ca nu mai esti virgina!”, incheie Banciu.

Comentarii
  • La viteza cu care se alearga spre publicitate, o sa vedem si o sa auzim in direct si triluri de beshini trase de asa-zisele vedete de pe plaiurile mioritice. De vina sun televiziunile de doi bani care, in fuga lor pentru audienta, promoveaza toate sharlele, in detrimentul adevaratelor valori.

  • bai astia moderatori de rahaturi… nici macar nu am stat sa citesc articolul tot, doar asa printre randuri… eu nici macar nush cine e asta si stiti de ce?! pt ca nu merita
    Voi sunteti de vina ca promovati prostia. Acest articol nu trebuia sa existe nici in ziar si fara drept de apel mai ales la o emisiune TV, deci tu ti-ai ales subiectul in concluzie esti mai prost ca ea… si bineinteles toti cei care promoveaza prostia… stiri sau evenimente importante si de bun simt vad ca nu exista pt voi. sunt atatia oameni care merita sa fie prezenti in emisiuni, oameni de la care ai ce invata,oameni care sunt un exemplu pt noi, dar bineinteles de acei oameni va amintiti doar cand si-au dat suflul …RUSINE

Adauga un comentariu