Scena artistica din Romania

Radu Gheorghe, fostul ginere al Stelei Popescu, a cersit la metrou: „Va multumesc pentru ajutorul financiar”

Publicat: 12 iun. 2019
3

Radu Gheorghe, fostul ginere al Stelei Popescu, a uimit pe toata lumea cand a recunoscut ca a cersit la metrou, in urma cu putin timp. Mai mult, acesta a tinut sa le multumeasca tuturor care i-au acordat ajutor financiar.

Fostul ginere al Stelei Popescu nu a cersit de nevoie, ci a jucat rolul unui cersetor muzicant. Trecatorii nu l-au recunoscut si au pus cate un banut in cutie, semn ca Radu Gheorghe si-a interpretat rolul extrem de bine. 

A marturisit totul intr-un mesaj postat pe retelele de socializare si si-a asigurat admiratorii ca banii stransi au ajuns la echipa de filmare: aproximativ 50 de lei.

"Dragii mei admiratori sau compatimitori, in functie de caz, va multumesc pentru ajutorul financiar pe care mi l-ati dat miercuri 22 mai, in apropierea statiei de metrou Eroii Revolutiei, unde am aparut in postura unui cersetor muzicant stradal, interpretand rolul unui batran muzician din filmul unui tanar student (…)  Fiti convinsi ca cei aproximativ 50 de lei adunati in cutia de vioara deschisa pe jos in fata mea, au ajuns unde trebuie, adica la echipa de filmare, care cu dedicatie si talent a asigurat buna desfasurare a filmarilor. Iar eu, vreau sa cred ca recompensa primita, s-a datorat nu numai milei ci si patosului cu care am interpretat Balada lui Ciprian Porumbescu, pret de cateva ore.", a scris Radu Gheorghe, pe contul personal de Facebook.

Adauga un comentariu