News Flash:

Radu Market SRL a jumulit soferii

8 August 2006
924 Vizualizari | 0 Comentarii
Radu Market SRL a jumulit soferii
• In primele sase luni ale acestui an, firma bucuresteana SC Radu Market SRL a avut incasari de peste 12 miliarde lei (1,2 milioane RON) pentru dezinfectia autovehiculelor care intra in tara prin Vama Sculeni • Firma a virat 20 la suta din incasari, adica peste doua miliarde lei, catre DSVSA Iasi • SC Radu Market SRL nu a participat la o licitatie, ci a fost aleasa in functie de procentul din incasari oferit catre Directia ieseana
Dezinfectia autovehiculelor care intra in Romania prin Vama Sculeni aduce incasari exorbitante pentru SC Radu Market SRL Bucuresti. In primele sase luni ale acestui an, firma bucuresteana a avut incasari de peste 12 miliarde lei (1,2 milioane RON). Din acesti bani, peste doua miliarde lei au ajuns in vistieriile de la Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi, intre institutia ieseana si firma bucuresteana fiind semnat un contract prin care Directia primeste 20 la suta din incasarile facute la dezinfectia autovehiculelor. Venituri extrabugetare Veniturile extrabugetare ale DSVSA Iasi pentru prima jumatate a acestui an se ridica la suma de peste 9,380 miliarde lei (938 mii RON). In afara de cele peste doua miliarde lei provenite din taxa de dezinfectie, Directia a mai incasat 2,850 miliarde lei (285 mii RON) in urma taxei pentru analizele de laborator si aproape cinci miliarde lei (500 mii RON) din activitatea de prestari servicii, conform Ordinului numarului 90 din anul 2004 al presedintelui de la Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA). "In cursul lunii iulie, veniturile incasate au reprezentat 1,240 miliarde lei (124 mii RON). In perioada imediat urmatoare, vor fi luate masuri pentru mentinerea si sporirea ritmului de crestere a incasarilor. Mentinerea ritmului actual de incasare a veniturilor extrabugetare ar conduce la o crestere a veniturilor proprii ale institutiei cu aproximativ 40 la suta in acest an. Pentru aceasta se vor lua masuri de colectare a veniturilor, precum si incheierea de noi contracte cu unitatile a caror activitate este supusa controlului sanitar veterinar permanent si care vor primi aprobarea de functionare. Suplimentar compartimentul juridic va demara procedurile de recuperare a sumelor restante de la agentii economici rau-platnici", a declarat Ionel Bondoc, director executiv al DSVSA Iasi. In primele sase luni ale anului, la bugetul de stat au ajuns aproximativ 600 milioane lei (60 mii RON) numai din amenzile date de medicii veterinari ieseni.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

venituri extrabugetare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 24 queries | Mysql time :0.026360 (s)