National

Radu Mazare: „Ma gandesc sa ma RETRAG”

Publicat: 18 nov. 2014
1
Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat marti, intrebat daca se retrage de la primarie si din viata politica, asa cum a spus ca va face daca dupa alegeri nu se schimba „sistemul construit in zece ani”, ca nu isi va da demisia decat atunci cand va dori el, nu cand vor adversarii sai politici.
Radu Mazare a fost intrebat, la Curtea de Apel Bucuresti, unde a fost prezent la judecarea dosarului sau de coruptie, daca acum, dupa ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale, va demisiona de la Primaria Constanta, asa cum a spus in ziua votului.

Citeste si: Un student strange semnaturi pentru demiterea lui Radu Mazare prin referendum

„Eu nu am spus niciodata ca plec daca nu iese Victor Ponta, am spus ca daca sistemul ramane la fel ma gandesc sa renunt. Sigur ca suntem intr-o democratie, sigur ca adversarii politici sunt bucurosi ca a iesit Iohannis si ii urez succes in mandat. Numai ca eu am fost ales de patru ori in Constanta, iar in ultimele trei randuri cu peste 65 la suta din primul tur. Decizia de a renunta la mandatul de primar o s-o iau eu singur, si nu adversarii mei politici si nici un cetatean sau doi, sau zece. Voi pleca atunci cand cred eu de cuviinta. Decizia o mai pot lua cetatenii la alegeri. Este o chestiune personala, a mea, pe care o analizez si la care ma gandesc”, a spus Mazare, dupa ce a iesit din sala de judecata.

Citeste si: Mazare cere Instantei Supreme sa renunte la controlul judiciar

Mazare a mai spus ca jurnalistii au inteles gresit declaratiile lui din ziua votului, precizand: „Am spus ca daca lucrurile si sistemul vor merge la fel in continuare si voi fi haituit pentru fiecare hartie, ma gandesc sa ma retrag„.
Sursa: mediafax.ro
Comentarii
Adauga un comentariu