Actualitate

Radu Mazare va da Romania in judecata la CEDO – UPDATE

Publicat: 21 mai 2019
1

UPDATE: Radu Mazare va da Romania in judecata la CEDO.

UPDATE: Radu Mazare a facut contestatie in anulare. Fostul primar al Constantei nu a vrut sa faca vreo declaratie in fata judecatorilor. Instanta a ramas in pronuntare.

UPDATE: Radu Mazare a sosit deja la ICCJ.

Stire initiala: Radu Mazare a petrecut prima noapte in spatele gratiilor, pe pamamt romanesc, dupa ce a fost extradat din Madagascar. A ajuns la Penitenciarul Rahova si va ramane acolo pentru urmatoarele trei saptamani, in perioada de caratina.

Radu Mazare, prima noapte petrecuta in Penitenciarul Rahova

In aceasta dimineata, Radu Mazare va ajunge in fata magistratilor de la Instanta Suprema, care trebuie sa ii confirme mandatul de arestare. Mazare a fost adus cu escorta din Madagascar, cu o escala pe aeroportul din Paris, acolo unde fostul edil al Constantei a incercat sa ceara, fara succes, ajutor de la autoritatile franceze.
Pe tot drumul, Mazare a fost insotit de la distanta de fiul sau Raducu. Insa nu a putut sa interactioneze decat prin semne cu tatal sau.
La inceputul lunii mai, Mazare a mai fost condamnat la noua ani si 10 luni de inchisoare in dosarul Polaris, in care e acuzat de trei infractiuni. Dar nici aceasta decizie nu este definitiva. In total, el mai este judecat in trei cauze. Fostul politician a fost capturat in 8 mai, in Madagascar, unde se refugiase din decembrie 2017. A parasit Romania chiar in prima zi de Craciun, cand a postat pe internet o scrisoare de cinci pagini in care scria ca nu a avut parte de o justitie corecta si ca a fost o tinta politica.

 

Comentarii
  • De acum, va tot da din ”păstaie” tot ce știe, așa cum au făcut cei care l-au dat pe mâna DNA-ului!
    Asta va fi marea problemă a PSD, nu rezultatele la alegeri, guvernarea sau alte prostii. PSD se află acum în pragul scindării, dacă nu al DEZINTEGRĂRII!!! Dragnea este, și aici, cap de listă…

Adauga un comentariu