Fotbal extern

Radu Stefan, laudat de presa italiana

Publicat: 16 ian. 2012

Fotbalistul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, a fost lăudat de presa italiană după meciul de duminică de pe teren propriu cu Atalanta Bergamo, scor 2-0, în care a obţinut un penalti pentru formaţia sa.
„Obţine un penalti cu inteligenţă. Apără bine zona în care joacă”, a notat Datasport, care i-a acordat romanului nota 6,5.
Romatoday.it îl consideră pe Radu printre cei mai buni jucători ai partidei dintre Lazio şi Atalanta, alături de colegii săi Lulici şi Klose, toţi trei primind nota 6.5. „Joc bun al fundaşului roman, mereu atent la acoperire. Nu face lucruri deosebite, dar nici nu greşeşte” , menţionează site-ul italian.
Calciomercato.it scrie că Ştefan Radu a fost foarte bun, mai ales la fazele în care avansat pe teren. „La o astfel de ofensivă a sa a scos penaltiul transformat apoi de Hernanes”, adaugă sursa citată.
CalcioPro.com, care l-a notat pe roman cu 6,5, consideră că Radu a avut un joc „ordonat şi atent”.
Fundaşul Ştefan Radu a scos un penalti în meciul pe care echipa Lazio Roma l-a caştigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), în faţa formaţiei Atalanta Bergamo, în etapa a XVIII-a a campionatului Italiei.
Radu, care a jucat tot meciul, a fost faultat în careul advers şi Hernanes a transformat penaltiul, în minutul 20. Cel de-al doilea gol al lazialilor a fost marcat de Klose, în minutul 90+1.loading...

Adauga un comentariu