Mozaic muzical

Radu Tudor, despre starea lui Mihai Constantinescu: „Se lupta infernal ca sa traiasca. Un model de eleganta si demnitate”

Publicat: 15 mai 2019
3

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat in detaliu, marti seara, plin de empatie, situatia prin care trece marele artist Mihai Constantinescu, amintind ce simbol al muzicii romanesti usoare este si ce model uman de eleganta, normalitate si demnitate este artistul care a luminat prin cantecele sale generatii de oameni.

„Pe Mihai Constantinescu il apreciez si pentru faptul ca ne-a luminat copilaria cu cantecele sale. A fost un reper de normalitate. Cred ca Mihai Constantinescu merita sprijinul nostru si efortul de a spera ca va depasi acest moment. Fac un apel public la toti cei care au un gand bun pentru acest mare artist, sa se roage si sa se gandeasca asa cum merita Mihai Constantinescu”, a precizat Radu Tudor, in cadrul emisiunii Punctul de Intalnire.

„Starea lui este extrem de grava, a suferit cel putin doua stopuri cardiace. A suferit doua operatii in ultimii 12 ani. Acesta a reusit sa fie mereu decent. Mihai Constantinescu nu a prea facut compromisuri. De-a lungul cariei sale plina de eleganta, cu foarte multe albume si melodii compuse, acesta este un exemplu. Asa ar trebui sa fie un artist necompromis, de tot soiul de curente care compromit de cele mai multe ori. El a reusit sa-si pastreze decenta, eleganta, normalitatea, demnitatea, iar la 73 de ani, Mihai Constantinescu lupta infernal ca sa traiasca”, a adaugat Radu Tudor.
Adauga un comentariu