Cancan

Radu Vâlcan, o vedetă activă pe Instagram. Adela Popescu a povestit ce cadouri neinspirate îi face soțul ei

Publicat: 10 nov. 2021
Radu Vâlcan o vedetă activă pe Instagram. Adela Popescu a povestit ce cadouri neinspirate îi face soțul ei
Radu Vâlcan este foarte activ pe Instagram
Radu Vâlcan este un tată și soț foarte activ pe Instagram. Actorul în vârstă de 44 de ani este căsătorit cu Adela Popescu din 2015. Când a devenit tată pentru prima dată, a postat pe instagram o poză ce surprindea un moment intim, de familie. Adela Popescu, soția sa, este actriță și cântăreață. Ea a devenit cunoscută atunci când a jucat în telenovela fenomen Numai iubirea.
Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut în 2010. Pe vremea aceea, actrița forma un cuplu cu Dan Bordeianu. În prezent cei doi actori au împreună trei copii. În ciuda faptului că ambii sunt oameni de succes, Radu și Adela pun familia pe primul loc.

Actorul are o căsnicie fericită cu Adela Popescu

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt împreună de zece ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei Iubire și onoare. În ziua nunții, Adela Popescu avea 28 de ani, iar Radu Vâlcan 38. Despre relația cu Adela, Radu Vâlcan îi mulțumește lui Dumnezeu că l-a ajutat să își găsească adevărata dragoste. Chiar dacă sunt ocupați cu proiectele profesionale, cei doi își fac mereu timp pentru familie. Radu Vâlcan este de părere că nimic nu este întâmplător în această viață.
„Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât”, precizează Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan, foarte activ pe Instagram

Radu Vâlcan este un bărbat foarte îndrăgostit de soția sa. Chiar în urmă cu o lună, actorul a postat pe contul de Instagram o poză cu soția sa și i-a făcut o scurtă declarație de dragoste în descriere.
„Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa! ♥️
În 2017, soțul Adelei Popescu a postat pe Instagram o poză cu fiul lor, Alexandru. Imaginea a fost apreciată și de alte vedete, cum ar fi Corina Caragea. Într-un comentariu la poză, jurnalista a remarcat asemănarea dintre Alexandru și Adela.  În 2020, chiar din izolare, a petrecut la un picnic alături de familia sa și de a lui Mihai Petre.
După ce a devenit tată a treia oară, celebrul prezentator și soția sa a plecat în prima vacanță alături de noul membru al familiei. Din această vacanță, cât și din viața de familie, Radu Vâlcan a postat pe Instagram.
Într-una dintre aceste postări, își ținea copii în spate.
„Eu duc în cârcă toate greutățile familiei”, a fost textul amuzant pe care actorul l-a ales pentru descriere.

Ce cadouri neinspirate îi face Radu Vâlcan soției

După cum îl descrie chiar soția sa, Radu Vâlcan nu este un bărbat romantic. Se pare că printre cele mai neinspirate cadorui pe care le-a primit Adela Popescu se numără și câteva de la soțul ei. Încă de la începutul relației, se pare că Radu Vâlcan i-a oferit cadouri care nu se află în topul preferințelor Adelei.
„La începutul relaţiei, cumpăra tot felul de chestii, îmi era ruşine să îi spun. Îmi făcea cercei din colier, genul ăsta de cadouri.”
De asemenea, Radu Vâlcan este un bărbat căruia nu îi plac clișeele, fapt pentru care Adela Popescu nu a avut niciodată parte de o cină la lumina lumânării sau o cadă plină cu petale de trandafir. Pe lângă colierele făcute din cercei, se pare că Adela primește pe la Radu parfumuri care nu îi plac. Deși actrița i-a comunicat acest lucru, Radu Vâlcan p face în continuare. Așadar, Radu Vâlcan este un om mândru de familia sa și acest lucru este vizibil și în postările de pe Instagram.Adauga un comentariu