Cancan ultimă oră

Radu Vâlcan s-ar fi căsătorit cu Dana Rogoz dacă nu o cunoștea pe Adela Popescu

Publicat: 01 oct. 2021
Adela Popescu și Radu Vâlcan

Radu Vâlcan a acceptat provocarea sosurilor iuți la emisiunea lui Cătălin Măruță, însă prezentatorul de la Antena 1 a fost luat prin surprindere de întrebări, astfel că a stat ceva timp pe gânduri, neștiind ce să răspundă întrebărilor primite.

În momentul în care a primit prima întrebare, Radu Vâlcan a avut nevoie de aproximativ un sfert de oră de gândire, timp în care i s-a alăturat în platou și Dana Rogoz, care fusese invitată la Măruță înainte ca acesta să ajungă. Mai mult, Măruță a sunat-o și pe Adela Popescu, în direct, în speranța că, auzind-o pe soția lui, Radu va răspunde în cele din urmă ceva. Așa s-a și întâmplat.

La prima întrebare „Cu cine te-ai fi căsătorit dacă Adela Popescu nu ar fi existat?”, Radu a răspuns „Dana”, iar Adela Popescu a intervenit: L-as da la o prietenă pe mâini bune, ar merge Dana Rogoz.

Dana Rogoz: Mulțumesc! Chiar a meritat să rămân, sincer.

La cea de-a doua întrebare, Radu Vâlcan a nominalizat-o pe Laura Cosoi, însă a cerut să nu fie rostită întrebarea, alegând să mănânce iute.

Cea de-a treia întrebare a fost „Spune trei defecte ale soției tale”, Radu enumerând: „dezordonată, neatentă la volan, vorbește mult la telefon.”

La a patra întrebare, prezentatorul de la Insula iubirii s-a autonominalizat, preferând să nu o citească, așada mâncând din nou iute.

La a cincea întrebare „Părăsești țara și ești obligat s-o lași pe Adela pe mâinile unui bărbat, pe cine ai alege: Cove, Mihai Petre sau Răzvan Fodor?”

Radu Vâlcan a răspuns ferm: Răzvan Fodor.

Ce salariu are Adela Popescu la Pro Tv? Dar să vezi cât ia Radu Vâlcan de la Antena 1! Cine aduce mai mulți bani în casă

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc de aproape 11 ani, iar împreună au reuşit să îşi construiască un viitor extrem de frumos. De-a lungul timpului mulţi s-au întrebat ce venituri au cele două vedete care lucrează la posturi TV diferite.

Atât Radu Vâlcan, cât şi Adela Popescu se bucură de un succes răsunător pe micile ecrane. Cei doi sunt prezentatorii unor emisiuni iubite de public, de care telespectatorii se bucură deja de câţiva ani.

Ce salariu încasa Adela Popescu de la Pro Tv?

Pentru apariţiile sale la ProTv, Adela Popescu ar încasa un salariu de 2.000 de euro lunar. De menţionat este faptul că pentru blondină ziua de lucru nu are chiar opt ore. În schimb aceasta trebuie să se pregătească pentru orele de live, dar şi pentru următoare emisiune de a doua zi.

Cuplul este implicat şi în alte proiecte precum reclamele pentru diferite produse, din care mai încasează alți bani. Cu toate acestea, soţia prezentatorului de la Antena1 a mărturisit că nu sunt genul de oameni care aruncă cu bani în stanga şi în dreapta, ci încearcă să reducă cheltuielile cât mai mult.

„Și noi ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea, nu-ți imagina că… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii noștri foarte mult, avem grijă de ei. Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi comand pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online. Înainte, dacă găseam un link, pur și simplu îi trimiteam lui Radu linkul și el făcea comanda. El își comandă mult online, apropo, îi vin colete încontinuu”, povestea Adela Popescu în cadrul unui interviu mai vechi.

Câţi bani câştigă Radu Vâlcan de la „Insula Iubirii”

Insula Iubirii a ajuns la cel de-al cincilea sezon și chiar dacă anul trecut filmările au fost oprite din cauza pandemiei, show-ul continuă să se numere printre preferatele publicului.

Iar dacă reality show-ul se bucură de un mare succes în rândul telespectatorilor, asta înseamnă venituri mari pentru postul de televiziune şi implicit pentru cei care muncesc la acest proiect. Astfel, Radu Vâlcan ar primi 10.000 de euro pentru un singur sezon.

În schimb, acesta trebuie să fie alături de cuplurile care îşi testează iubirea, însă uneori acest lucru nu este tocami uşor. La emisiune se înscriu anual persoane diferite, cu caractere diferite, iar răbdarea prezentatorului poate fi pusă destul de mult la încercare.

 

 

Adauga un comentariu