Celebritati

Radu Valcan, sex printre maracini

Publicat: 05 mai 2010
6

Radu Valcan povesteste pe blogul sau, radu.acasatv.ro, despre experientele inedite prin care trece la filmarile din Turcia pentru productia realizata de MediaPro Pictures pentru ACASA.

‘Ati avut vreodata ocazia sa faceti dragoste printre pietre si ciulini, inconjurati doar de un rasarit superb si…foarte multi oameni? Este doar un mod de a spune, de fapt, trebuie sa te adaptezi oricaror conditii. Este o meserie pe care, incet-incet, o descopar’, povesteste sexy actorul Radu Valcan.

Radu Valcan recunoaste ca nu este tocmai usor sa fie privit de toata lumea in momentele de intimitate: ‘Este o senzatie destul de ciudata atunci cand esti privit in momente de asa zisa tandrete, dar care trebuie sa exprime o foarte mare credibilitate’, povesteste pe blogul sau Radu Valcan.

Pana acum, am putut vedea ca frumuselul de la AcasaTv face mari, da mari sacrificii de amorul artei …. se iubeste cu partenera sa cam peste tot: in apa, pe sub apa, pe uscat, printre bolovani si maracini, ce mai, e posibil sa avem parte de prima telenovela sado-maso romaneasca!
Adauga un comentariu