Magazin

Radu Valcan si Adela Popescu intarzie la filmari pentru ca adora sexul de dimineata

Publicat: 03 feb. 2011
1

Sarbatoare si iubire multa la Acasa TV, postul de televiziune care a implinit ieri 13 ani de existenta. Vedetele, dar mai ales cuplurile care s-au format pe platourile de filmare au inchinat un pahar de sampanie si au dat din casa cateva picanterii despre viata lor intima. Evident, cei mai spumosi au fost Radu Valcan (34 de ani) si Adela Popescu (24 de ani), indragostiti de aproape trei luni.

Atat de mult se iubesc cei doi protagonisti din „Iubire si onoare”, incat stau deja impreuna, cand la unul, cand la celalalt, si cu greu se mai dau jos din pat dupa partidele matinale de sex. „Traim acele clipe minunate de inceput. Radu a descoperit gustul cafelei la ibric de cand ma cunoaste. Si pentru ca eu l-am invatat cum se face cafeaua la ibric, el mi-a promis ca ma invata sa schiez”, povesteste Adela, potrivit Click!.

Problema e ca amorul le-a cam dat peste cap notiunea timpului, iar cei doi intarzie la filmari. „Ne plac atat de mult diminetile in doi, incat s-a intamplat chiar sa riscam sa intarziem la filmare pentru ca am preferat sa petrecem clipe minunate”, marturiseste Radu.
Adauga un comentariu