Cancan

Radu Vâlcan și fiul cel mic s-au infectat cu COVID-19. Adela Popescu a spus cum se simt aceștia

Publicat: 20 sept. 2021
Radu Vâlcan și fiul cel mic s-au infectat cu COVID-19. Adela Popescu a spus cum se simt aceștia
Radu Vâlcan s-a infectat cu COVID-19 de la soția sa Adela Popescu

Radu Vâlcan este infectat cu COVID-19, la două săptămâni după ce și soția sa, Adela Popescu, a fost confirmată pozitiv cu temutul virus. Totodată, și fiul lor cel mic, Adrian, s-a molipsit și are coronavirus. Din fericire, cei doi nu au făcut o formă gravă iar starea lor de sănătate este bună deocamdată.

Cunoscuta vedetă TV Radu Vâlcan are coronavirus după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Adela Popescu a făcut anunțul despre soțul ei și despre fiul cel mic, care a fost și el infectat cu teribilul virus. Din fericire, Radu Vâlcan și fiul său Adrian sunt bine și nu prezintă simptome grave.

Radu Vâlcan, infectat cu COVID-19

În urma contractării temutei boli, Radu Vâlcan a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, pentru a-și liniști fanii. Astfel, la începutul lunii septembrie, Adela Popescu a fost confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2, motiv pentru care a lipsit de pe micile ecrane pentru o perioadă. Cu toate că a luat măsuri de protecție, Adela Popescu nu a reușit să-i ferească pe soțul ei și pe copilul cel mic de infectare.

Astfel, prezentatoarea de la Vorbește Lumea a anunțat în direct, în emisiune, că soțul și copilul s-au îmbolnăvit și ei. Radu Vâlcan a luat virusul de la soția sa, deoarece el a fost cel care a îngrijit-o în această perioadă. Dar nici mezinul familiei, Adrian, în vârstă de doar două luni, nu a scăpat din păcate. Chiar dacă Adela Popescu spunea că a purtat mască în casă pentru a-l proteja pe bebeluș, în final și acesta s-a îmbolnăvit.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu, la Vorbește Lumea.

Cum se simte Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut mai multe filmulețe și le-au postat pe Instagram pentru a-și liniști fanii.

„Stăm acasă. Am făcut o formă foarte ușoară. Ne simțim bine”, a spus Radu Vâlcan.

În urmă cu câteva zile, prezentatoarea TV povestea cum este această perioadă pentru ea.

„În primele două zile mi-a fost foarte rău! Trebuie să stau în continuare cu mască în casă. Încerc să-l protejez pe micuț, el nu are niciun simptom. Doar afară, în curte, o dau jos. Ieri, m-am simțit mai bine. Azi parcă mă mai încearcă ceva, adică simt că virusul e încă pe acolo. (…) Mi-e frică să nu se îmbolnăvească alți membri ai familiei. Am deja o stare de paranoia! Mi-a revenit pofta de mâncare, nu am avut în primele două”, declara în urmă cu câteva zile Adela Popescu.

Amintim că Radu Vâlcan și Adela Popescu au trei copii, cu toții băieți. În momentul de față, băieții mai mari sunt la bunici și nu au luat virusul. Dincolo de toate acestea, Radu Vâlcan face față destul de bine infecției cu COVID și trece ușor peste boală.
Adauga un comentariu