Actualitate

Raed Arafat a vorbit despre cazurile de coronavirus din România! Declaraţie şocantă despre protestatari: Îi aşteptăm la spital

Publicat: 12 iul. 2020
Raed Arafat a vorbit despre numărul de cazuri de coronavirus din România
Raed Arafat a vorbit despre numărul de cazuri de coronavirus din România

Raed Arafat a vorbit despre numărul de cazuri de coronavirus din România. Prezent la un post de televiziune, secretatul de stat din cadrul Ministerului de Afaceri Interne a explicat despre faptul că miza este ramanearea Terapiilor Intensive la capacitate normală

România nu a ajuns niciodată la verde, eram la portocaliu, din păcate, undeva ne înecăm la mai. Când trebuia să mai respectăm masaurile, au început presiunile şi campaniile neştiute

Raed Arafat a vorbit despre cazurile de coronavirus din România

În direct, Raed Arafat a explicat faptul că există o creştere a numărului de cazuri de coronavirus în România. Acesta e menţionat că marea miza este păstrarea Terapiilor Intensive la cote normale. În altă ordine de idei, Raed Arafat a menţionat faptul că, din fericire, în România nu se poate vorbi despre o răspândire exponenţială

”Parametrul nostru este numărul total al cazurilor care vor produce cazuri de Terapie Intensivă. A apărut cifra asta, totuşi suntem bine, dacă nu ar fi crescut numărul cazurilor de Terapie Intensivă. Pot să vă spun că problema e că nu trebuie să creştem numărul cazurilor de Terapie Intensivă. În România nu putem vorbi de răspândire exponenţială, momentan nu avem. Sunt tari în care e răspândire exponenţială, la noi nu este cazul”

Nu sunt tari care să fi scăpat de pericolul de infectare cu coronavirus

În continuarea declaraţiile, Raed Arafat a vorbit şi despre problema infectărilor în lume. Deşi sunt multe ţări care au fost bine, situaţia din ele s-a agravat. Acest lucru îl face pe Raed Arafat să declare că toate ţările vor trece prin problema creşterii cazurilor de COVID-19.

”Sunt tari care au fost bine şi acum au probleme. Nu cred că vreo ţară a scăpat, toate vor trece prin probleme Trebuie să ţii sub control ca să nu ai probleme mari. Problema nu este a cazurilor uşoare ci dacă ajungi la 10% de cazuri în Terapie Intensivă. La Prahova am pus unitate mobilă de Terapie Intensivă. Deja este o presiune pe sistemul medical. Sunt câteva care au presiune pe sistemul medical.”

Raed Arafat a şocat printr-o declaraţie despre protestatari: Îi aşteptăm la spital

În continuarea interviului, Raed Arafat a oferit o declaraţie cu adevărat şocantă. Întrebat despre ce părere are despre protestatarii care scandează împotriva măsurilor impuse de Guvern, Raed Arafat a declarat că îi aşteaptă pe aceştia la spital, bolnavi de COVID-19:

”Ii aşteptam la spital pe protestatari Dacă te duci la mitinguri fără măşti, nu există să nu se infecteze câteva persoane. Mai ales că sunt unii care au plecat din spitale şi din izolare. Este declaraţie cinică, dar asta e realitatea. Dacă nu respecţi regulile de protecţie, ajungi să te îmbolnăveşti. Eu niciodată nu am lucrat pentru imaginea mea, la acest moment, datoria îmi spune că trebuie să asigurăm toate măsurile de siguranţă publică şi să protejăm pe cei de lângă noi. Această categorie este în risc, sunt printre ei şi oameni în vârstă, care au comorbilitati. Când avem astfel de manifestări în mijlocul situaţiei, când sfidezi o chestie dovedită ştiinţific…” a conchis Raed Arafat.

Comentarii
  • Va este frica de mitinguri dl doctor? Ati impus acest lucru din start ca sa nu va scoata oamenii din Guvern? Erati un om mai decent, dar frica de dosarele ce vi le flutura politicul v-a facut sa deveniti o persoana cinica greu de digerat in mintea romanilor. Credem ca trebuie sa puneti punct.

Adauga un comentariu