Actualitate

Raed Arafat, despre riscul de a te infecta cu COVID-19 de pe haine: „Virusul nu se transmite de la haine, ci din aer, de pe suprafețe”

Publicat: 22 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raed Arafat despre riscul de a te infecta cu COVID-19 de pe haine Virusul nu se transmite de la haine ci din aer de pe suprafețe

Raed Arafat a explicat că riscul de a te contamina cu COVID-19 de pe haine sunt foarte mici. De asemenea acesta a menţionat ca nici alimentele nu prezintă un risc.

„Este posibil să impui măsuri de distanțare socială, să evităm deplasările. Dacă ajungi într-o situație cum e Italia normal că poți să iei măsuri mai dure. Acest lucru trebuie să rămână în mentalitatea noastră, fără panică, fără măsuri. (…) Virusul nu se ia de pe haine. El nu rămâne pe haine, doar dacă strănută cineva pe tine. Virusul nu se transmite de la haine, ci din aer, de pe suprafețe. Acolo poate rezista câteva ore. E bine să nu punem mâna pe butonul de la lift. Până și telefonul trebuie dezinfectat cu şervetele umede sau dacă ai folie pe el, se poate da și cu spirt”, a declarat Raed Arafat.

Adauga un comentariu