Sport

Rafael Nadal rateaza Jocurile Olimpice!

Publicat: 20 iul. 2012
1

Rafael Nadal nu va juca la Jocurile Olimpice de la Londra, din cauza unei accidentari la genunchi.
„Nu sunt apt pentru a participa. E unul din momentele cele mai triste ale carierei mele”, a mentionat Nadal într-un comunicat. „Nu sunt în forma necesara pentru o asemenea competitie astfel ca nu voi mai face deplasarea. Nu pot fi egoist, trebuie sa ma gandesc la colegii mei, sa las un tenismen care e apt sa mearga la Olimpiada.

Am sperat pîna în ultima clipa ca-mi voi reveni, dar nu a fost sa fie. E una din cele mai triste zile din cariera mea. Eram atat de încantat ca voi purta drapelul tarii mele la ceremonia inaugurala, asa ca va puteti imagina ce dificil mi-a fost sa iau aceasta decizie”, a adaugat Nadal.
Dupa ce a fost eliminat de la Wimbledon, Nadal a vizitat o clinica specializata unde i s-a spus ca are probleme cu genunchii si nu mai poate face efort timp de doua saptamani. Astfel, Rafa a fost nevoit sa anuleze un meci caritabil care trebuia sa se dispute pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, în compania lui Djokovici. În ultima perioada, tenismanul iberic a postat pe contul sau de Facebook poze de la sedintele de antrenament si recuperare, lucrand enorm pentru a putea fi gata de Olimpiada. Leziunile nu s-au vindecat si a fost nevoit sa renunte.

Acum, spaniolii trebuie sa gaseasca un nou portdrapel pentru Londra, precum si un nou component al echipei de tenis. Acesta din urma va fi, conform rankingului, Feliciano Lopez.

Adauga un comentariu