Cancan

Rafaela de la „Exatlon” a fost ruptă cu bătaia de fostul iubit

Publicat: 01 oct. 2020
Rafaela de la „Exatlon” a fost ruptă cu bătaia de fostul iubit
Scene dureroase pentru Rafaela de la „Exatlon”. Fostul iubit al cesteia a intrat peste ea în casa şi a bătut-o pană a băgat-o în spital.

Scene dureroase pentru Rafaela de la „Exatlon”. Fostul iubit al cesteia a intrat peste ea în casa şi a bătut-o până a băgat-o în spital. Fosta concurentă de la Exatlon s-a ales cu o mână în ghips în urma vizitei fostului partener.

Rafaela Marcaș, sexoasa brunetă care a cunoscut celebritatea după participarea la ”Exatlon”, a fost snopită în bătaie de fostul partener de viață.

Rafaela de la „Exatlon” are o mână ruptă în urma bătăii primite

Potrivit celor spuse de focoasă brunetă, fostul iubit a dat năvală peste ea în casa, în toiul nopţii, iar după o ceartă mai aprinsă acesta ar fi agresat-o. Rafaela a ajuns la spital cu ambulanța. Acolo medicii s-au văzut nevoiți să-i pună o mână în ghips.

”Am mai mult de 24 de ore nedormite. Din cauza stresului nu mai pot să dorm. Totul s-a întâmplat aseară (marți seară, n.r.) în jur de ora 1. Fostul meu iubit a sunat insistent la interfon, i-am deschis ușa și a intrat în casă. Imediat a început să se certe cu mine.

Eu m-am speriat foarte tare, pentru că nu este prima dată când face așa ceva. El este un tip foarte violent atunci când bea. Am încercat să aplanez toată cearta, am ieșit din casă, iar el când a vrut să vină după mine s-a împiedicat și a căzut, nu era într-o stare prea bună.

Am încercat să-l ajut când l-am văzut în halul acela, am vrut să-i command un taxi ca să plece la el acasă și să îi pun telefonul la încărcat, pentru că nu mai avea baterie. În momentul în care m-a văzut cu telefonul în mână, a explodat și s-a năpustit asupra mea.

„În timp ce el mă agresa, a vrut să îmi spargă telefonul”

M-a agresat. Am contuzii la mână, dureri de cap. În timp ce el mă agresa, a vrut să îmi spargă telefonul. Cu o mână mă ținea pe mine și cu o mână ținea telefonul.

Fără să știe, a apăsat pe cele trei butoane ale telefonului și s-a apelat numărul de urgență. Și-a dat seama ce a făcut, s-a cam panicat, a încetat să mai dea în mine și a zis că o să îmi pară rău pentru ce am făcut și a ieșit afară pe ușă.

După doar câteva minute, au venit la mine acasă mai multe echipaje de poliție, inclusiv cei de la SMURD. În timp ce eu povesteam întâmplările autorităților, el tot mă sună și încerca să mă oprească să nu spun ce s-a întâmplat. Cei de la poliție m-au sfătuit să-l conving să se întoarcă acasă. El s-a întors și imediat a fost dus la secție și eu am fost urcată în ambulanță.

Am stat la spital până la 5 dimineața, mi-au pus mâna în ghips, am o atelă la mână. Când am plecat de la spital m-am dus să depun plângere și am fost să îmi scot și certificat medico-legal. Efectiv sunt traumatizată. Nu pot să mă odihnesc, nu pot să fac nimic. Sunt foarte stresată. Nu știu cum să trec peste tot ce s-a întâmplat aseară”, a povestit Rafaela pentru cancan.ro.

Rafaela şi-a căutat jumătatea la „Puterea dragostei”

După ce a participat la „Exatlon”, Rafaela şi-a căutat dragostea în reality-show-ul „Puterea dragostei”.

”Pentru o experienţă de neuitat şi pentru a-mi găsi partenereul de viaţă. Sunt o persoană complicată. Îmi doresc să aibă un caracter puternic şi să se comporte foarte frumos cu mine. Vreau să fie înţelegător. Sunt extraordinar de dificilă. Cred că mă voi înţelege bine cu colegele mele. Deşi sunt dificilă, nu sunt antisocială”, a mărturisit Rafaela Marcaş, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu