Evenimente

RAGCL modifica programul de furnizare a apei calde. Doar sambata va curge apa non stop

Publicat: 22 ian. 2013
Apa caldă nu va fi furnizată pe parcursul întregii zile de centralele RAGCL începând cu data de 28 ianuarie. Georgeta Sandu, directorul acestei instituții, a făcut anunțul ieri seară în emisiunea “În Obiectiv”, difuzată de postul de televiziune Actualitatea Tv.

Până la finalul acestei săptămâni clienții regiei vor fi înștiințați cu privire la programul de apă caldă care va fi pus în aplicare. Conform celor precizate de directorul RAGCL de luni pînă vineri și duminica apa caldă va fi furnizată în intervalul 15.00-23.00, concomitent cu programul de furnizare a agentului termic. Clinții regiei vor avea apă caldă toată ziua în fiecare sâmbătă.

”Principalul nostru scop este acela de a reduce consumurile, și de a scădea facturile oamenilor. Clienții spun că așteaptă mult până curge apă caldă, dar nu e vina noastră. Mergem așa o perioadă, mai ales că nu este pentru prima dată când s-a luat această decizie”, a declarat Georgeta Sandu.

O asemenea măsură a fost luată de conducerea regiei și anul trecut. Reamintim faptul că un motiv al acestui fenomen este lipsa inelului de recirculare a apei de pe sistemul de distribuție.loading...

Adauga un comentariu