Stiri si curiozitati

„RAIUL EXISTA, m-am convins”! Medicul care a inviat MIRACULOS povesteste CE A VAZUT!

Publicat: 22 oct. 2014
3

Intrat in coma timp de 7 zile, Eben Alexander, neurochirurg si profesor la Facultatea de Medicina Harvard, a spus ca a avut o experienta uluitoare.

Desi nu credea in calatorii in lumea de dincolo, parerea acestuia s-a schimbat radical dupa ce a trait ceva similar. Intrat in coma, creierul medicului a cedat complet, iar sansele de supravietuire erau nule.

Cazul sau este unic in lume, caci nimeni nu a fost monitorizat permanent in timp ce a facut calatoria in Rai. Aparaturile de specialitate au aratat cum creierul omului era nefunctional si nu prezenta nicio urma de viata.

Vezi si Experientele terifiante traite de o familie in casa bantuita de 200 de demoni

Barbatul a povestit cum a pasit spre o lumina si a patruns intr-un spatiu frumos colorat si plin de muzica divina. Potrivit acestuia, Raiul avea o campie frumoasa si plina de flori, iar in jur erau animale si oameni.

Profesorul de la Harvard
a mai spus ca cel mai mult l-a impresionat unitatea gasita acolo, ca si cand totul din jur era de fapt Unul, potrivit a1.ro.

Chiar in timp ce medicii se intrebau daca e cazul sa il deconecteze de la aparate, Eden Alexander s-a trezit din coma. Desi nu isi mai amintea nimic din timpul vietii si a fost nevoit sa invete totul de la zero, experienta in Rai a fost singura amintire a barbatului atunci cand a revenit la viata.

Adauga un comentariu