Eveniment-Social

Raliul transfrontalier unde au participat doi pascaneni, la final

Publicat: 09 nov. 2015
1

În perioada 5-8 noiembrie 2015, Clubul Sportiv Moldova Motors SportPascani a participat la Raliul Transfrontalier Dobrich (Bulgaria) – Braila, cu un echipaj format din Alexandru Anghelus – pilot, Cristian Menegon – navigator, pe o masina marca Alfa Romeo 147 ECO, motor 1600 cc.

Au fost 4 zile de competitie, cumulând un total de 10 probe speciale (5 probe în Bulgaria, 5 probe în România). Raliul Prieteniei a propus o serie de provocari la care echipajul pascanean a facut fata cu brio. Organizatorii au cuplat câte un echipaj din Bulgaria si câte unul din România, sa lupte împreuna pentru clasamentul pe echipe, dar au alcatuit si un clasament general, separat, pentru fiecare echipaj în parte. Probele speciale s-au desfasurat în zona orasului Dorich din Bulgaria, cât si în zona centrala a acestuia, în Slobozia, iar ultimele probe au avut loc în Braila.

„La finalul celor 4 zile de concurs, echipajul nostru s-a clasat pe locul 6 la echipe si pe locul 13 în clasamentul general, rezultat foarte bun, tinând cont de faptul ca o mare parte din masinile participante la competitie erau pregatite special pentru competitii auto-moto (raliu, drift). La festivitatea de premiere ce a avut loc vineri, 8 noiembrie 2015 la Hotel Traian din Braila, Clubul Sportiv Moldova Motors Sport Pascani a fost recompensat cu diplome, cupe si medalii pentru câstigarea unei probe speciale a raliului, cât si pentru rezultatul din clasamentul pe echipe. Astfel, am contribuit la îmbunatatirea imaginii Municipiului Pascani la nivel national si international. Pe aceasta cale, tinem sa multumim organizatorilor, Clubul Motors Sport Braila si TH Motors Sport Dobric, cu multumiri speciale domnilor Valentin Nemtanu, Mihalache Gigi, Nelu Capitaneanu si sa îi felicitam pentru o organizare de înalta tinuta. Totodata, vrem sa felicitam câstigatorii acestei competitii, echipajul din Bulgaria Nevem Milev si Nikolinka Todorova, dar si pe toti participantii”, a precizat Cristian Menegon, navigator pe masina Alfa Romeo.

Adauga un comentariu