Cancan ultimă oră

Raluca Bădulescu a trecut, din nou, pragul cabinetului medicului estetician. La ce intervenție a apelat de această dată

Publicat: 12 sept. 2021
Raluca Badulescu cu peruca
Raluca Bădulescu este una dintre cei mai carismatici jurați de la Bravo, ai Stil!

Raluca Bădulescu a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician, pentru a rezolva o mică problemă. Aceasta a apelat la o procedură de face contouring fără operație, pentru că își dorea să aibă mandibula mai bine conturată. Jurata de la „Bravo, ai stil” le-a dezvăluit internauților întreaga procedură.

Raluca Bădulescu este o femeie sinceră și asumată, aceasta nu s-a sfiit niciodată să spună lacurilor pe nume și să dezvăluie modificările pe care le-a făcut cu ajutorul medicilor esteticieni. Așa că și de aceasta dată Raluca a ajuns în cabinetul medicului și a fost extrem de deschisă. Aceasta le-a prezentat internauților ultima intervenție estetică la care a apelat. 

 „Am spus dintotdeauna că îmi place să arăt bine, să mă simt bine atunci când mă uit în oglindă și mă îngrijesc de mine în acest sens, merg la tratamente minim invazive pentru că, să recunoaștem, de la o vârstă doar acestea au efect.

 

Norocul meu este că am un medic estetician foarte, foarte bun, care lucrează excelent și știe ce să fac pentru a avea rezultate naturale. De ceva timp mă deranja faptul că linia mandibulară nu mai era fermă, pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă, mai ales după ce am slăbit ceva kilograme.

 

Mi-a făcut câteva injecții fine de-a lungul mandibulei și aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență. Este pur și simplu genial că se întâmplă acest lucru fără operație, anestezie sau perioadă de recuperare (…)’, declară Raluca Bădulescu, pe Instagram.

Ce intervenții plănuiește să mai facă Raluca Bădulescu

În urmă cu ceva timp, Raluca Bădulescu a recunoscut că este adepta operațiilor estetice și că visul ei a fost să arate ca o păpușă Barbie. Vedeta a declarat că dacă nu ar fi existat frica de durere până acum sigur ar fi avut la activ numeroase operații estetice.

„Singurul lucru care stă între mine și mai multe intervenții estetice este frica de durere. Sunt o panicată îngrozitoare. Dacă m-am înțepat la deget, e o tragedie națională.

 

Mi-aș face multe intervenții estetice și probabil o să trec și peste pragul ăsta psihologic pentru că îmbătrânim. Și ținând cont de faptul că îmbătrânesc, dar nu vreau să îmbătrânesc, probabil o să ajung o babă din aia mirată, care nu o să mai am nicio expresie.

 

Trebuie să găsesc doctorul care să dorească să mi le facă. Intervențiile estetice pe care le am sunt câteva non-invazive, medicii nu au vrut însă să exagereze. Eu trebuie să mă lupt cu ei ca să obțin rezultatul pe care îl doresc eu. Se vede că n-am avut succes. N-am reușit să ajung acea păpușă Barbie cu talia mică. Încă sper”, a spus Raluca Bădulescu, la Kanal D.

 

Adauga un comentariu