Actualitate

Raluca de la Angels are o familie superbă. Cum și-a făcut apariția la o gală mondenă mama-eroină

Publicat: 23 iun. 2022
Raluca Angels familie
În urmă cu 20 de ani, trupa Angels făcea furori pe scenele din România

Raluca, fosta componentă a trupei Angels, are o familie minunată acum, la peste 20 de ani de când cunoștea succesul pe scenele din România. În pofida faptului că a născut cinci copii, tânăra a rămas implicată în industria muzicală și încă mai are concerte în țară. Raluca de la Angels și-a cunoscut viitorul soț pe când avea 15 ani și s-au căsătorit cinci ani mai târziu.

Cu sigurtanță o mai țineți minte pe Raluca de la trupa Angels, care în urmă cu 20 de ani cunoștea succesul în muzică alături de colega Monica Ene. Pe atunci, refrenul „Aşa-s băieţii” era pe buzele tuturor. Acum, Raluca Blejușcă, ex-Angels, are 35 de ani, 5 copii și o căsnicie care o împlinește, zilele trecute fiind văzută la o gală mondenă.

Raluca de la Angels are o familie superbă

Raluca Ciocârlan, acum Raluca Blejușcă, după căsătorie, este un exemplu de mamă eroină căreia îi ies bine mai multe lucruri, nu doar cele casnice. Tânăra a rămas cu sufletul lipit de muzică și are proiecte care îi aduc satisfacții. Are concerte pe scene din țară și a făcut un duet superb cu Vlad Miriță.

Raluca Blejușcă arată senzațional după cele 5 nașteri, este mereu pozitivă și vorbește la superlativ despre soțul procuror, Ionuț Blejușcă, cu care s-a măritat când avea 20 de ani. Minunile lor sunt Serafim (14 ani), Casian (12 ani), Maria (10 ani), Emilian (8 ani) și Anastasia (5 ani).

„Pe soțul meu l-am cunoscut la vârstă de 15 ani jumătate, la nunta surorii mele. Ionuț era cel mai bun prieten al soțului surorii mele. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi, o dragoste pe care am cultivat-o apoi prin scrisori multe, cu poezii compuse special pentru mine, cu lacrimi pe scrisori, cu telefoane care durau ore întregi, cu mici întâlniri pe la munte pe care le făceam de vreo 3 ori pe an. Dar eram cuminți amândoi, am avut o relație curată până în momentul căsătoriei. La 20 de ani m-am căsătorit fiindcă deja nu mai putea să mă aștepte să cresc”, spunea Raluca în urmă cu ceva timp.

Apariție spectaculoasă la o gală mondenă

Pe 16 iunie, Raluca ex-Angels a bifat o apariție spectaculoasă la Palatul Parlamentului. Aceasta a participat și a cântat la gala umanitară „Atipic Beauty”, a cărei gazdă a fost Andreea Marin. Raluca Blejușcă a cântat, extrem de emoționant, melodia „You raise me up”.

„Muzica pentru mine este chemare, trăire, dăruire, emoție, bucurie dar și frământare aproape permanentă… Muzica e ceva dincolo de lumea materială, e contopire cu transcendentul. Muzica schimbă starea omului în bine (dacă ea e artă), dar muzica poate avea și efecte negative (dacă aceasta e zgomot sau ea e redusă la simple sunete aruncate în vânt fără nicio armonie). Tot ceea ce artistul cântă are ecou în sufletul celui care îl ascultă. De aceea, artiștii au o responsabilitate uriașă de a livra calitate, de a fi inspirație frumoasă”, a scris Raluca, pe Facebook, în dreptul unor imagini din seara respectivă.
Adauga un comentariu