Cancan ultimă oră

Raluca i-a făcut farmece lui Pepe? Loredana Pastramă, declarații halucinante: „I-a făcut farmece, să o iubească, să îl lege de ea”

Publicat: 26 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Raluca i-a făcut farmece lui Pepe Loredana Pastramă declarații halucinante I-a făcut farmece să o iubească să îl lege de ea
Loredana Pastramă, Pepe și Raluca

Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze după o relație de mai bine de opt ani. Soții Pascu a decis să meargă pe drumuri diferite, după o perioadă lungă în care nu s-au mai înțeles. Totuși, situația s-a complicat, după ce Raluca a mers și a emis un ordin de restricție pentru cântăreț.

Loredana Pastramă, declarații șocante despre relația Ralucăi Pastramă cu Pepe

Subiectul momentului din showbiz, Raluca Pastramă divorțează de Pepe, a șocat o țară întreagă. Cu toate acestea, se pare că frumoasa șatentă nu se gândea vreodată că o să se ajungă aici, pentru că în urmă cu ceva timp, a mers la vrăjitoare pentru a-i face farmece soțului ei, conform celor declarate de Loredana Pastramă. Sora vitregă a Ralucăi declara că Pepe este cu sora ei doar datorită farmacelor, ci nu pentru că o iubește.

„Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte”, a declarat Loredana pentru emisiunea prezentată de Mădălin Ionescu.

De asemenea, cumnata cântărețului a fost de față în momentul în care a avut loc ritualul respectiv. Se pare că Raluca a dus un tricou de-al artistului și o fotografie cu el, dar și șapte lumănâri.

„Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, a promis cumnata lui Pepe, în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu