Cultural

Raluca Moianu își asumă rolul de mamă singură. Cum se înțelege îndrăgita vedetă cu fiica ei adolescentă

Publicat: 04 iul. 2022
Raluca Moianu
Fosta prezentatoare tv Raluca Moianu se dedică vieții de familie și se mândrește cu fiica ei superbă.

Fosta prezentatoare Raluca Moianu își asumă rolul de mamă singură și se mândrește cu fiica ei superbă. Aceasta are 17 ani și cochetează cu lumea modei. Dincolo de celebritate, Raluca Moianu a trecut prin momente extrem de grele în viața privată, iar după pierderea soțului s-a dedicat în totalitate micuței Mara. Iată cum se înțelege îndrăgita vedetă cu fiica ei adolescentă.

Raluca Moianu își asumă rolul de mamă singură și se mândrește cu fiica ei

Celebra prezentatoare tv Raluca Moianu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se dedică în totalitate fetiței ei, Mara. Aceasta are 17 ani și este o adolescentă superbă. Dincolo de cariera de succes în televiziune, Raluca Moianu s-a confruntat cu momente extrem de grele pe plan personal.

După o căsnicie de 15 ani, vedeta a divorțat de Marius Ancuța. Bărbatul, de profesie medic stomatolog, s-a luptat cu o boală necruțătoare, iar în anul 2018 s-a stins din viață. Căsnicia prezentatoarei cu partenerul ei a fost una tumultuoasă, Raluca Moianu fiind acuzată de fostul soț că a fost infidelă.

După divorț, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor. Mai mult, Raluca Moianu și Marius Ancuța s-au împăcat cu un an înainte de decesul bărbatului. În prezent, vedeta se dedică fiicei ei, iar pe plan profesional este implicată în numeroase proiecte de succes.

Raluca Moianu este extrem de discretă și apare destul de rar la evenimentele mondene. Aceasta își dorește să fie cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton și să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Recent, vedeta a făcut câteva dezvăluiri inedite despre divorț și fostul partener de viață.

,,Am făcut și alte lucruri în afară de divorț. Mă amuz uneori că dacă și acum mai scriu oamenii despre divorțul meu. (…) Fata mea e o fată foarte puternică. Mi-a spus că nu vrea să meargă la psiholog după ce el a murit. Mi-a zis așa… Tot ce am de vorbit, vorbesc cu tine, mama. Ea mi-a zis că băiatul pe care o să-l aleagă trebuie să semene cu taică-su. Vrea să umple acel gol.”, a declarat aceasta.

Și frumoasa Catrinel Sandu a avut parte de multe provocări pe plan personal, însă în prezent se bucură din plin de viață alături de soțul ei. Vedeta s-a retras din televiziune și a devenit femeie de afaceri. La vârsta sa, aceasta face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

O altă vedetă care s-a confruntat cu probleme în viața privată este Anca Badiu. Aceasta a ajuns pe mâna medicilor și s-a luptat mai mult timp cu depresia.

Ce relație are prezentatoarea cu fiica ei adolescentă

Raluca Moianu are o fată superbă, pe Mara, în vârstă de 17 ani. Fosta prezentatoare se mândrește cu frumoasa adolescentă și are doar cuvinte de laudă pentru aceasta.

„Mara e foarte frumoasă. E deja mai înaltă decât mine, are alură de model. Seamănă mai mult cu tatăl ei. E sportivă, îi place să meargă la meciuri – m-a dus şi pe mine! –, a făcut balet… Şi câte emoţii am avut atunci când am văzut-o dansând la Brighton, la unul dintre concursuri! Anul trecut voia să facă Medicina. Acum vrea să facă Dreptul.

Nu am cum să mă înţeleg cu ea tot timpul. Normal, doar e adolescentă. Din fericire, am învăţat să trec peste momentele astea cu umor. (…) Mara trece în clasa a-XII-a. Nu a luat premiu, dar a încheiat anul școlar cu medie foarte bună, peste 9. Între timp, s-a răzgândit, nu mai dă la Medicină, așa cum plănuise, ca să îi calce tatălui său pe urme. S-a decis să dea la Drept, ca să devină avocat sau notar. Sper să intre și să-și aleagă ea ce dorește. Eu o sprijin indiferent de ce va alege să facă!”, a mărturisit vedeta tv.

Fosta prezentatoare tv Raluca Moianu se dedică vieții de familie și se mândrește cu fiica ei superbă. De ceva vreme, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și apare destul de rar la evenimentele mondene.
Adauga un comentariu