Stiri si curiozitati

Raluca Podea o face praf, subtil, pe Brigitte Sfat: „Ii multumesc ca m-a scapat de Florin Pastrama”

Publicat: 26 mart. 2019

Raluca Podea, fosta logodnica a lui Florin Pastrama, a decis sa vorbeasca despre relatia pe care o are barbatul cu Brigitte Sfat si i-a facut praf pe amandoi din cateva cuvinte.

Raluca Podea este, in sfarsit, detasata cand vine vorba de fostul ei logodnic, Florin Pastrama, si comportamentul cel putin ciudat pe care il are acesta la ”Ferma” cand vine vorba de domnisoarele din jurul lui.

”Pot sa spun ca, acum, ma amuz copios. In primul rand, ii multumesc lui Brigitte ca m-a scapat de Florin Pastrama. E adevarat, doamna cu pricina, cu ani multi de experienta in spate, a lucrat ca-n filme… Adica, pe cand eu mai vorbeam cu Florin Pastrama, cand erau deja la Ferma, am avut ocazia sa vorbesc si cu Brigitte, ea stia cine sunt si, mai mult, imi spunea doar cuvinte frumoase. Ii spunea lui asta ca trebuie sa aibva grija de mine, sa nu se uite dupa alte femei, ce mai, avea grija… Dar ea isi pregatea terenul si cum a pus gheara pe el, a actionat. Pai, parca el era indragostit de Otniela, a uitat-o imediat… Spune mult despre el, nu?”, spune, orinica din cale afara, Raluca Podea.

Mai mult decat atat, Raluca recunoaste ca acum este in sfarsit linistita. ”Ii sunt recunoscatoare lui Brigitte ca a aratat cine este, de fapt, acest om”, ne-a mai spus, in exclusivitate, Raluca Podea.

Raluca Podea trebuia sa se marite cu Florin Pastrama, dar i-a dat papucii dupa ce l-a vazut la ”Ferma”

”La anul, ma marit. E clar, e batut in cuie. Ne iubim, nu are rost sa mai aseteptam”, ne spunea, anul trecut, in exclusivitate, Raluca Podea. Mai mult decat atat, focoasa blondina a decis sa devina si mama. ”Vrem sa recurgem la inseminare artificiala. Voiam sa o facem in 2018, dar planurile ne-au fost date peste cap de niste lucruri si am amanat-o. Dar vrem sa raman gravida, si fiind vorba de inseminare artificiala chiar se poate, pe data de 13 martie. Adica fix de ziua lui. Si vrem gemeni, ca nu vreau sa stau tot timpul gravida”, ne spunea atunci Raluca Podea, fara sa stie ce va urma.

Din pacate pentru relatzia lor, comportamentul de la ”Ferma” pe care l-a avut logodnicul ei a adus dupa sine si destramarea relatiei. ”Nu pot sa suport sa vad ce a facut el la tv. El s-a dus sa munceasca, nu sa faca asa ceva. Adica, el s-a dus la ”Ferma” nu la ”Insula Iubirii”, totusi. Inteleg ca e show, dar e de neacceptat ce face el, sa sara pe toate femeile din preajma, sa le pupe, sa le pipaie. Nu ai cum, ca barbat, sa faci asa ceva. E un nimeni pentru mine incepand din acest moment, nu mai exista un asemenea personaj in viata mea. Astept sa se intoarca de acolo, sa clarificam totul, sa isi ia niste lucruri de la mine si nu mai vreau sa il vad. M-a facut de rusine, toata lumea stia ca este logodnicul meu, iar eu nu pot sa accept asa ceva. Nu pot sa spun, pentru ca nu vorbesc urat in public, cum il vad acum. Dar mi-a dovedit ca nu e barbat, ca nu e ce vreau eu de la un barbat… sa se spele pe cap cu el, sa se duca sa  isi vada de viata lui, sa traga de alte femei, pentru mine nu mai e cale de intoarcere… Nu ai cum tu, un nimeni, sa faci asa ceva, sa te comporti asa la un show la care trebuie sa muncesti, nu sa te prostituezi… Mi-era mila si de fetele alea care trebuie sa il suporte…”, ne-a spus in exclusivitate, imediat dupa ce a vazut comportamentul lui Florin Pastrama de la ”Ferma”, Raluca Podea.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit