Stiri si curiozitati

Raluca Podea si Cornel Oana, cel mai nou cuplu din showbiz? Ce se intampla cu fostii lui Brigitte si Florin Pastrama

Publicat: 15 apr. 2019

Fostii parteneri ai lui Brigitte Nastase si Florin Pastrama ar putea forma cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc. Ce se intampla cu Raluca Podea si Florin Pastrama

Brigitte Nastase si Florin Pastrama s-au cunoscut in cadrul unei emisiuni de televiziune si s-au indragostit. Ei au dat frau liber sentimentelor, iar imaginile fierbinti cu cei doi au fost vazute de acasa de catre prietenii si familiile lor si, mai ales, de catre partenerii oficiali. Dupa ce ei s-au cuplat, iubitii lor de acasa, Cornel Oana si Raluca Podea, le-au spus adio celor doi cei mai controversati concurenti din emisiune.

Raluca Podea si Cornel Oana, un nou cuplu in showbiz?

Raluca Podea, fosta logodnica a lui Pastrama, si Cornel Oana, fostul logodnicul al lui Brigitte, au aparut in cadrul aceleiasi emisiuni de televiziune si au vorbit despre dezamagirea pe care au simtit-o cand si-au vazut partenerii de viata indragostindu-se, la televizor. Ulterior, pe pagina de Instagram a frumoasei blondine fanii i-au trimis sute de mesade de incurajare in care ii spuneau ca era oricum prea buna pentru barbatul cu care a format un cuplu in ultimii ani si ca i-ar sta mai bine cu barbatul care e in aceesi pozitie ca ea si care intelege prin ce trece in aceasta perioada, Cornel Oana.

„Te potrivesti perfect cu Cornel”, i-a scris o admiratoare pe Instagram.

„Sincer, e mult mai finut si destept ex-ul lui Brigitte. Cu siguranta meriti un barbat ca el in viata ta, care sa te aprecieze iar atunci cand deschide gura sa iti fie drag sa il auzi. Din pacate de Pastrama sunt doar banii, nivelul e prea jos 🙂 Mi-ar placea sa te vad cu baiatul asta si sa o faceti ca simtiti voi, nu din ambitie”, a mai scris o urmaritoare, iar Cornel Oana a dat „like” mesajului, semn ca e posibil ca si el sa-si doreasca o relatie cu focoasa Raluca Podea.

„Daaa, esti finuta si vrei o familie. Parerea mea ca te potrivesti cu Cornel. E cumintel si un finut, asa pare la tv”, a mai scris o tanara, iar Cornel a dat „like” si la acest mesaj, facandu-i pe fani sa creada ca si el e de parere ca i-ar placea sa o aiba pe Raluca Podea la bratul lui.loading...

Adauga un comentariu