National

Raluca Pruna, declaratie publica in legatura cu inregistrarile lui Sebastian Ghita: „Asa ceva nicaieri in lume nu se intampla”

Publicat: 04 ian. 2017
1
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, miercuri, in legatura cu inregistrarile facute publice de fostul deputat Sebastian Ghita, ca „asa ceva nicaieri in lume nu se intampla”. 
„Le-am urmarit si nu as dori sa fac niciun fel de alt comentariu in afara de faptul ca asa ceva nicaieri in lume nu se intampla”, a declarat Raluca Pruna la iesirea din sediul Consiliului Superior al Magistraturii.
Marti, Sebastian Ghita a prezentat o inregistrare audio care contine un dialog ce ar fi purtat de Basescu cu un interlocutor, fostul presedinte afirmand ca ar avea inregistrari cu Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si Camelia Bogdan.

Citeste si: Ipoteza SOC! „Si daca Sebastian Ghita e martor protejat?”

Potrivit fisierului audio prezentat de Ghita, cel care ar fi Traian Basescu vorbeste despre „stat mafiot” si declara, raspunzand unei intrebari privind dosarul Voiculescu: „Sa-i vezi cand vorbeau a doua zi dupa condamnare, care cum le-o spusese cu trei zile inainte, s-a implinit. Cum imi spunea: Maine il luam pe Mustata si intra Camelia Bogdan. Sa-i vezi dupa o zi cand spuneau: Am vorbit cu Bogdan si a spus ca daca aveam codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece. Pe urma trage concluziile Coldea, stii. Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii. (…) Camelia Bogdan (…) a intrat judecator in dosarul ginerelui. Un judecator care duce dosarul de un an este schimbat si la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Pai ba, Bogdan, eu te stiu cine esti!”. 

Citeste si: RASPUNSUL lui Traian Basescu la acuzatiile lui Sebastian Ghita

In replica, miercuri, Traian Basescu a scris pe Facebook ca aceste inregistrari sunt reale, dar editate de autor, fapt care creeaza unele confuzii, adaugand ca nu s-a intalnit niciodata cu judecatoarea Camelia Bogdan si nici nu a discutat cu aceasta despre dosarul lui Dan Voiculescu. 
Potrivit lui Basescu, inregistrarile au fost facute in cadrul unor discutii private in ultimele luni ale anului trecut.
Adauga un comentariu