Cancan ultimă oră

Raluca vrea să se împace cu Pepe: „A făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”

Publicat: 27 nov. 2020
Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze. Cel care a făcut anunțul a fost chiar artistul care a transmis vestea printr-un clip postat pe internet. Cântărețul a afirmat că decizia separării a fost luată în liniște, dar se pare că în ultimul timp, lucrurile dintre cei doi nu au fost chiar atât de liniște. Au apărut în spațiul public tot felul de informații cu privire la scandalul dintre cei doi soți.

Se pare că Raluca Pastramă și-a schimbat atitudinea față de soțul ei, asta după ce în urmă cu ceva timp a cerut un ordin de restricție împotriva artistului, după ce Pepe ar fi agresat-o.

Apropiații cuplului au declarat pentru spynews.ro că Pepe nu dorește să se răzbune pe soția lui, dar nici nu se lasă călcat în picioare.Aceștia au mai declarat că pentru artist cele mai importante sunt fetele lui, nu banii.

„Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza”, au declarat apropiații cuplului, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Raluca și Pepe s-au văzut la tribunal

Apropiații celor doi soți au mai spus că Raluca Pastramă caută pace cu Pepe. La tribunal, aceasta i-ar fi spus că vor să încheie scandalul și să se înțeleagă. Soția lui Pepe ar fi fost sfătuită de familie să ceară un ordin de restricție împotriva artistului pentru a obține mai ușor custodia fetelor.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, au continuat apropiații celor doi.

Adauga un comentariu