Cancan

Raluca Zenga a dezvăluit motivul divorțului. Despărțirea de Walter Zenga s-a produs din cauza ei

Publicat: 09 oct. 2020
Raluca Zenga a dezvăluit motivul divorțului
Raluca şi Walter Zenga divorțează după un mariaj de 14 ani din care au rezultat doi copii

Noi amănunte au ieşit la iveală. Raluca Zenga a dezvăluit motivul divorțului, recunoscând că ruptura s-ar fi produs din cauza ei. Raluca şi Walter Zenga sunt căsătoriți de 14 ani, din mariajul lor rezultând doi copii, Samira şi Walter Jr.

Ies la iveală noi detalii despre cuplul Raluca – Walter, după ce antrenorul italian a confirmat divorțul de soția sa pe rețelele sociale. Raluca se află în Dubai de mai mult timp şi a recunoscut înainte de marele anunț, într-un interviu, că mariajul ei a fost pe muchie de cuțit de multe ori, din cauza ei.

Raluca Zenga a dezvăluit motivul divorțului

Divorțul anunțat de Walter Zenga şi confirmat de Raluca scoate la iveală noi detalii. Încă din luna iunie, soția antrenorului italian a recunoscut într-un interviu că relația lor scârțâie… din cauza ei. Pe când existau deja zvonuri despre o eventuală separare între Walter și Raluca, blondina spunea pentru publicația „VIVA” că Walter îi iartă multe.

El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea”, spunea Raluca Zenga.

De altfel, ea spunea că relația lor decurge bine, deși mai sunt schimbări sau gelozii.

Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze. Ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie… Dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate!

Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!”, declara Raluca Zenga în această vară.

Divorț controversat

Anunțul antrenorului Walter Zenga că divorțează de soția sa a stârnit reacții contradictorii din partea fanilor. Cei mai mulți încearcă să-l consoleze pe italian și o critică pe soția acestuia, cel puțin asta reiese din comentariile de pe pagina lui de Instagram.

După ce antrenorul italian, Walter Zenga a confirmat zvonurile potrivit cărora divorțează de soția sa, Raluca, fanii au început să-și dea cu părerea. Pe pagina de Instagram a lui Walter au apărut multe comentarii în care oamenii îl consolează, iar pe soție o critică. Unii dintre ei o acuză de infidelitate și o cataloghează drept „întreținută”.

Nu vreau să o judec… nu ştiu cum aş fii procedat dacă aş fii în locul ei… dacă Raluca ar fii avut un job normal şi nu ar fi fost întreţinuta… Nu ar fi procedat aşa…”, a scris unul dintre fani pe Instagram.

Probabil te-a înşelat… toate femeile îs c***e… mă rog, nu toate dar peste 95%…”, a scris un alt fan.

Alți fani îl încurajează pe antrenor să meargă mai departe.

Walterone, dacă nu a vrut să rămână alături de tine, nu te învinovăți pe tine, nu a fost pentru tine. Cu siguranță vei fi un tată fantastic, așa că nu renunța la faptul că fiicele tale au nevoie de securitate și vei ști să le dai… Grozav Walter. Te respect foarte mult”, a mai scris alt fan.

Și pentru că Walter a precizat în anunț că libertatea acordată Ralucăi ar fi un alt motiv al dezechilibrării relației lor, alți fani i-au lăsat comentarii în acest sens.

Aşadar, odată ce Raluca Zenga a dezvăluit motivul divorțului, cu siguranță nu mai există cale de împăcare între cei doi.

Adauga un comentariu