Cultural

Raluka, apariții incendiare pe Instagram. Ce spune frumoasa cântăreață despre trecutul ei amoros

Publicat: 29 iul. 2022
Raluka Instagram
Îndrăgita cântăreață Raluka arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy.

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Raluka, și-a surprins din nou fanii cu apariții incendiare pe Instagram. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Dincolo de succesul pe plan profesional, Raluka este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a vorbit de puține ori despre relațiile sale și marile suferințe din dragoste. Iată ce spune frumoasa cântăreață despre trecutul ei amoros.

Raluka, în ipostaze provocatoare pe Instagram

Raluka este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul autohton și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Artista cucerește publicul cu vocea sa deosebită, energia debordantă și zâmbetul molipsitor. Dincolo de cariera de succes în muzică, Raluka se declară o femeie împlinită și pe plan personal.

Recent, artista a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de iubitul ei misterios. Deși nu mai există îndoială că vedeta iubește din nou, aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Raluka se bucură din plin de viață și de celebritate și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze incendiare. Cântăreața se mândrește cu o siluetă de invidiat și încinge imaginația multor bărbați cu formele sale fără cusur. Deși nu a acceptat să pozeze goală în revistele destinate adulților, vedeta pune pe jar inimile multora cu aparițiile sale sexy.

Și frumoasa artistă Delia Matache își surprinde admiratorii cu ținutele îndrăznețe și face furori de fiecare dată când se afișează pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. O altă vedetă din showbiz-ul autohton care pozează sexy este Ramona Olaru. Aceasta își asumă trecutul amoros controversat, dar și ipostazele provocatoare în care se afișează.

Ce spune frumoasa artistă despre trecutul ei amoros

Când vine vorba de viața privată, Raluka este extrem de discretă. Îndrăgita cântăreață a încercat mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din showbiz-ul autohton.

Puține se știu despre trecutul amoros al celebrei artiste, dar mai ales care au fost bărbații cu care aceasta s-a iubit. Recent, Raluka a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de un bărbat, semn că aceasta iubește din nou și radiază de fericire. Artista a recunoscut că a făcut multe greșeli în trecut, dar își asumă fiecare poveste de dragoste pe care a trăit-o.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea.”, a mărturisit aceasta.

Cântăreața a mai precizat cum ar trebui să fie bărbatul de lângă ea și cum se comportă ea atunci când este îndrăgostită.

„Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog.”, a declarat vedeta.

Artista în prezent radiază de fericire alături de noul iubit, dovadă fiind ipostazele în care au fost surprinși cei doi de către paparazzi. Raluka și partenerul ei s-au întors de curând dintr-o vacanță unde au avut parte de relaxare și răsfăț.

Îndrăgita cântăreață Raluka arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze sexy. Artista are o carieră de succes în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei.
Adauga un comentariu