Magazin

Ramona Badescu a ramas fara HAINE dupa divort

Publicat: 12 sept. 2012
1

Pentru ca nu accepta compromisurile si se declara o femeie a extremelor, Ramona Badescu a suferit enorm din dragoste. Vedeta a povestit la emisiunea Drept la tinta despre drama din viata ei.

Frumoasa romanca stabilita in Italia a fost casatorita cu baronul Alessandro di Fornaro timp de sapte ani de zile. Divortul a durat patru ani deoarece religia catolica accepta hotararea unui divort abia dupa trei ani de la depunerea actelor, scrie click.ro.

Ramona a povestit ca in urma partajului a ramas chiar si fara garderoba. Vedeta TV a trebuit sa o ia de la capat fara absolut nimic dupa despartirea de fostul sot.

„Pentru mine aceasta casatorie nu a existat. Divortul a durat patru ani. Am inceput o viata noua. Nu mai aveam nimic. M-am trezit fara anumite lucruri care imi erau foarte dragi. E trist. El a vrut sa ma faca sa sufar, dar pe mine nu lucrurile ma intereseaza. Orice suferinta ma intareste. In dragoste am suferit foarte mult. Totusi, incerc sa gandesc mereu pozitiv”, a declarat Ramona Badescu la Kanal D.

Comentarii
  • Daca ai fost prima curva romanca ajunsa in ITALIA,te cunosc romanii.Religia catolica,ASA SUNT LEGILE ITALIENE NU STIU DACA E LEGAT DE RELIGIE,POATE,DAR ORICUM ESTI PROASTA DE DAI PRIN GROPI,DOARE IN ROMANIA MAI ESTI CREZUTA PE LA TV,CA SARACII UNII SUNT PLECATI CU DUHUL,SI CRED TOATE MINCIUNILE.TOATE PRAMATIILE VA PLINGETI IN ACELASI MOD. SI IN ITALIA SI IN ROMANIA CIND TE VAD PE LA TV.IMI PROVOCI GREATA.

Adauga un comentariu