Magazin

Ramona Badescu: Daca m-ar lua cineva, ar veni cu bani la mama. Doamna, luati-o inapoi, vorbeste prea mult!

Publicat: 13 apr. 2012
1
Ramona Badescu este una din romancele superbe care au innebunit Italia! A cunoscut celebritatea cu rolul ei din serialul „Caracatita„, apoi a avut o emisiune de divertisment si a cunoscut iubirea tot in Peninsula. Acum, la 40 de ani, prezentatoarea a invatat sa se iubeasca mai mult pe ea, apoi pe ceilalti, scrie Cancan.
„Daca m-ar lua cineva, ar venit cu bani la mama: „Doamna, luati-o inapoi, vorbeste prea mult!”, a glumit Ramona Badescu dupa ce a fost intrebata daca nu are pe cineva serios in viata ei.
Ramona este consilierul primarului din Roma, serviciu care o tine foarte ocupata, dar si fericita in acelasi timp. Pentru ea, materialul nu mai este important de mult timp si este un lucru care o face foarte fericita pentru ca a invatat sa puna valoare pe lucrurile cu adevarat frumoase din viata.
„Fac foarte bine. Munca ma face fericita, alergarile, caracterul meu, dorintele, ce vreau sa fac, viitorul. Fericirea exista in ceea ce ai si ce poti sa obti, este in Pastele ce va veni, in emotii. Eu iubesc total, fac si sarmalute si sunt bune. La o varsta, trebuie sa intervina putin egoism. Este momentul sa te gandesti mai mult la tine, sa citesti mai mult, sa stai mai mult la sala fara sa te grabesti acasa. De doi ani ma iubesc mai mult, inainte nu stiam. Cand cresti, inveti, iti dai seama de valorile vietii, ca cele materiale sunt satisfactii, dar nu sunt totul in viata”, a declarat Ramona Badescu pentru Cancan TV de la Kanal D.
Un moment crucial din viata ei a facut-o sa isi dea seama ca doar simplul fapt ca esti in viata, este un motiv bun pentru a zambi: „Cand m-am despartit de fostul meu prieten, o iubire importanta, mi-am dat seama ca sunt momente grele, dar trebuie sa fi optimista. Trebuie sa multumesti ca traiesti. E normal sa fi cu zambetul pe buze.”
Cea mai importanta persoana din viata ei, la momentul actual, este Herra, catelusa ei pe care o ia peste tot unde merge si pe care o iubeste foarte mult si pe care a primit-o in urma cu 7 ani de la un prieten, Ricardo.
„Catelul este copilul meu, iubirea mea, rasfatata mea, plapuma mea, perna, e tot. Am primit-o cadou acum 7 ani, dar nu ii arata.Ea are mai mult succes decat mine, toti ma opresc sa se uite la ea, inclusiv barbatii.Eu vorbesc in italiana, dar mama mea in romana. Si le raspunde. Am primit-o de la Ricardo, prietenul meu. Nu credeam ca, la viata pe care o am, o sa pot sa o cresc pentru ca este o mare responsabilitate”, a mai adaugat Ramona.
Adauga un comentariu