Magazin

Ramona Badescu, dezvirginata de un macelar italian!

Publicat: 05 dec. 2012
1

Desi a fost curtata dintotdeauna de barbati, Ramona Badescu a tinut cu dintii de fecioria ei. Cantareata si-a pierdut virginitatea la o varsta la care multe femei sunt deja experte in sex: 22 de ani. Barbatul alaturi de care a petrecut prima noapte de dragostea trupeasca este un italian instarit, patronul unui lant de macelarii.

Ramona Badescu si-a poreclit primul barbat „Macelarul„. „Primul meu iubit a fost un macelar italian. Aveam 22 de ani. De altfel, nici nu stiu cum sunt romanii in pat, pentru ca am avut numai iubiti italieni”, a povestit Ramona, potrivit Click.ro.

Ramona si „Macelarul” s-au cunoscut in Italia, tara de adoptie a cantaretei. Cei doi au avut o relatie de lunga durata, dar soarta nu a vrut sa ajunga alaturi de el in fata altarului. Ea s-a casatorit mai tarziu cu un avocat cu titlul de conte, de care a divortat, insa, cu mult timp in urma.

Acum este implicata intr-o noua relatie. „Am un program care ma suprasolicita. Sunt prinsa si cu proiectele de la primaria din Roma, si cu evenimentele de tot felul, dar incerc sa-mi fac timp si pentru relatia pe care o am. Sunt foarte fidela intr-o relatie”, a marturisit vedeta.

Adauga un comentariu